Retele noi de apa si canalizare in orasul Sannicolau Mare

De A.S.
Retele noi de apa si canalizare in orasul Sannicolau Mare
© TION - Retele noi de apa si canalizare in orasul Sannicolau Mare
Noi investiţii la capitolul infrastructură de apă şi canal, pe bani europeni, în judeţul Timiş. Pe şapte străzi din oraşul Sânnicolau Mare au fost introduse reţele noi de apă şi canalizare. Societatea Aquatim are în derulare la ora actuală un proiect în valoare de peste 118 milioane de euro.

Reprezentanţii Aquatim anunță că, în cadrul proiectului de extindere şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din judeţul Timiş cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin POS Mediu, au fost finalizate, urmând a fi recepționate, o parte dintre lucrările de investiții prevăzute la Sânnicolau Mare.

Locuitorii de pe străzile Nufărului, Eftimie Murgu și Crișan vor beneficia în curând de rețele noi de alimentare cu apă potabilă. Pe aceste străzi s-au executat lucrări de extindere și reabilitare a rețelei de apă pe o lungime totală de circa 1150 m. De asemenea, pe străzile Eftimie Murgu, Popa Șapcă, 13 Decembrie, Crișan, I.L. Caragiale și Axente Sever a fost extins sistemul de canalizare pe o lungime totală de aproximativ 4800 m”, anunţă cei de la Aquatim.

Pentru branșarea imobilelor la sistemul de alimentare cu apă, respectiv racordarea la rețeaua de canalizare pe străzile unde nu existau astfel de rețele până acum, proprietarii de imobile trebuie să se prezinte la sediul sucursalei Aquatim din Sânnicolau Mare pentru a obține avizul tehnic de branșare/ racordare. Sunt necesare mai multe documente: cerere tipizată (se găsește în variantă tipărită la sediul sucursalei sau poate fi descărcată de pe site-ul societății http://www.aquatim.ro/avize-tehnice-45.html), extras CF individual și colectiv al imobilului pentru care se solicită avizul tehnic sau contractul de vânzare-cumpărare al acestuia și copie după actul de identitate.

Menționăm că, pentru eliberarea avizului tehnic de branșare/ racordare pentru imobilele situate pe străzile cuprinse în proiectul cu finanțare europeană, Aquatim nu percepe nicio taxă. Ulterior obținerii avizului, se va întocmi imediat contractul de furnizare a serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. Conectarea imobilelor la rețelele noi de alimentare cu apă și de canalizare se va putea face doar după recepția finală a lucrărilor mai sus menționate”, mai precizează reprezentanţii societăţii.

Sucursala Aquatim din Sânnicolau Mare (str. Negru Vodă nr. 7A) funcţionează de luni până vineri între orele 7:30-15:30.

Valoarea totală a proiectului privind extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare derular de Aquatim este de 118.871.000 euro, din care aproape 74% reprezintă fonduri nerambursabile.

Sunt prevăzute investiţii în Timişoara, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaş, Gătaia, Recaş, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român şi Utvin.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor