Quark Motors, siguranta si calitatea reparatiilor!

Reactualizat la:
Quark Motors, siguranta si calitatea reparatiilor!
ADVERTORIAL. Ești client Volkswagen? Înseamnă că apreciezi, calitatea și siguranța oferite de producător. Chiar și după ce un automobil Volkswagen este implicat într-un accident, vrei ca aceste atribute să se mențină pentru a oferi acelaşi grad de siguranţă şi pe viitor. Le poți păstra doar apelând la un service autorizat, cum este Quark Motors pentru că aici sunt respectate standardele impuse de Volkswagen și se folosesc piese originale.

Piesele originale pentru caroserie au întotdeauna dimensiuni exacte și se potrivesc perfect. Ele mențin în aceiași parametri greutatea originală a mașinii, aerodinamica, dar și aspectele legate de siguranță. De asemenea ele păstrează designul original al automobilului, în caz de reparații oferind un grad mare de rigiditate a caroseriei. Atunci când sunt utilizate în combinație exclusiv cu alte componente de același fel, ele asigură siguranță, confort și rezistență. Piesele originale sunt ușor și rapid de instalat reducând astfel costurile si timpul reparației. Mai mult, ele păstrează garanția la perforare prin coroziune atunci când sunt utilizate în combinație cu materiale de vopsit originale. De asemenea, piesele originale pentru caroserie oferă protecție eficientă la coroziune și rezistență în timp, datorită diverselor straturi de protecție și a unor substanțe atent aplicate pentru sigilarea îmbinărilor.

Quark Motors SRL își desfășoară activitatea în baza contractului de service marca Volkswagen, este agreat RAR și certificat ISO 9001 și este auditat anual în vederea respectării standardelor de calitate.

Atelierul Quark Motors execută reparații de tinichigerie și vopsitorie într-un spațiu propriu de ultimă generație. Dotările respectă standardele și cerințele impuse de producător la nivel internațional și includ, printre altele, dispozitive pentru lucrări, stand de redresat caroserii, cabină de vopsit și stand propriu pentru mixat vopsele ecologice pe bază de apă. Personalul este calificat și, de asemenea, certificat garantând lucrări de tinichigerie – vopsitorie de calitate. Întregul personal este școlarizat și înscris în programul de pregătire tehnică impus de producător. Mai mult, peste 80% din angajați au cel puțin doi ani de experiență în cadrul companiei.

Pentru informări tehnice, recepție autovehicule sau consultanță tehnică, ai la dispoziție un consilier pentru piese de schimb, doi consilieri mecanică – electrică, unul pentru tinichigerie – vopsitorie, dar și un consilier pentru programări. În plus clienții Quark au la dispoziție o parcare împrejmuită, pază permanentă, dar și camere de supraveghere video. În cazul imobilizării autovehiculelor din diverse cauze, cum ar fi accidentele rutiere, asigurăm tractarea la sediul atelierului, iar în cazul daunelor majore se oferă autovehicul la schimb pentru păstrarea mobilității. Quark Motors SRL colaborează cu toate societățile de asigurare.

În cazul în care, însă, mașina ta nu este asigurată, Quark Motors acordă 20% reducere la piesele originale și manoperă promoțională.

image002

 
Regulament de plasare a anunturilor