Produse eco – livrate eco – in Oradea de catre pentruBar.ro

Reactualizat la:
Produse eco – livrate eco – in Oradea de catre pentruBar.ro
ADVERTORIAL. În contextul în care dinspre Uniunea Europeană se trage un semnal de alarmă pentru reducerea poluării cu mase plastice, un antreprenor orădean, Kohr Zsolt, proprietarul afacerii sub denumirea de PentruBar.ro, cu o experienţă din 2010, vine în ajutorul domeniului HORECA introducând pe piață paiele eco din carton – BIOdegradabile, cele comestibile cu diferite arome și paiele reutilizabile – din metal. Acestea înlocuiesc paiele actuale din material plastic. Mai mult, distribuția acestor produse eco se face pe raza municipiului Oradea cu două scutere electrice.

Jurnal Bihorean. Cum v-a venit această idee?

Kohr Zsolt: Ideea mi-a venit în urma vizitării mai multor târguri, expoziții și concursuri de profil din Europa de Vest. Observând trendul de acolo, încercăm să aducem cele mai bune și mai noi idei și în România. Acolo am văzut și am îmbrățișat pentru prima dată ideea, conceptul de produse eco, livrate într-un mod cât mai nepoluant. Așa s-a născut proiectul pilot ,,Produse eco – livrate eco’’.

JB: Cui se adresează oferta dumneavoastră?

Kohr Zsolt: Dorim să fim un sprijin și, totodată, un ajutor barmanilor și persoanelor din domeniul HORECA.

JB: Unde va fi implementat proiectul ,,Produse eco – livrate eco’’?

Kohr Zsolt: Momentan acest proiect pilot este doar pe raza municipiului Oradea, deoarece livrarea se face pe scutere electrice. Pe viitor ne gândim la extinderea lui la nivel de țară.

JB: În ce constau produsele eco pe care le livrați?

Kohr Zsolt: Pe partea de produse eco, am început proiectul cu alternative la paiele pentru sucuri: între ele sunt comestibile, ecologice / reciclabile și 100% biodegradabile.

Cele comestibile au diferite arome: lime, lămâie, căpșuni, scorțișoară, ghimbir și mere verzi. Paiele nu schimbă gustul băuturilor, doar intensifică aroma (aromatizează).

Paiele ecologice sunt fabricate din hârtie reciclabilă. Deși aceste paie sunt biodegradabile, totuși nu se descompun în timpul folosirii.

O altă variantă la înlocuirea paielor din plastic sunt paiele metalice. Ele reprezintă soluția ideală pentru schimbarea paielor clasice din plastic. Acestea sunt realizate din metal inoxidabil ce nu dăunează sănătății, nu rețin mirosurile și, bineînțeles, sunt durabile.

Mai multe detalii: https://pentrubar.ro/ro/ şi https://www.facebook.com/PentruBar/

(92954)
Regulament de plasare a anunturilor