Primul candidat eliminat la ultima proba scrisa a Bacalaureatului, in Timis. A fost prins cu telefonul in buzunar

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
6Comentarii
Primul candidat eliminat la ultima proba scrisa a Bacalaureatului, in Timis. A fost prins cu telefonul in buzunar
Ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă a adus și un elev eliminat din cauza faptului că a fost prins cu telefonul mobil în timpul probei. Este elevul cu numărul 9 care a fost eliminat în Timiș, până la această oră, la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului.

Elevul susținea ultima probă a Bacalaureatului, proba la alegere a profilului, la Colegiul Emanuil Ungureanu din Timișoara. Candidatul este de la Liceul de Arte, iar în timpul examenului supraveghetorii l-au prins cu telefonul vizibil în buzunar. Absolventul nu va putea participa la două sesiuni ale Bacalaureatului.

Conform Ministerului Educației, nu este permis accesul candidaţilor în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.

UPDATE. Încă o elevă eliminată la BAC, în Timiș. A fost prinsă cu telefonul asupra ei, în timpul examenului

Ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă nu s-a încheiat în Timiș fără încă un candidat eliminat. O elevă de la Liceul Teoretic „Vlad Țepeș”, care a dat examen la Geografie, a fost eliminată joi din examen. Aceasta a avut un celular asupra ei și comisia a decis eliminarea ei din examen. Eleva nu va putea participa la două sesiuni ale examenului maturității. Cu această eliminare, numărul eliminaților la proba la alegere a profilului (ultima probă scrisă a Bacalaureatului) ajunge la doi, în județul Timiș. La toate probele scrise ale Bacalaureatului de toamnă au fost eliminați, în total, zece elevi, în cel mai vestic județ al țării.

Peste 800 de absolvenți de liceu din Timiș sunt din nou în examen. Joi, 24 august, are loc ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă, cea la alegere a profilului și specializării. După această probă urmează examenele de evaluare a competențelor. Până acum, la cea de-a doua sesiune de BAC, în T...
Proba la alegere a profilului a Bacalaureatului de toamnă a adus în Timiș mai mulți elevi eliminați din examen. Nu mai puțin de șapte elevi au fost eliminați din examen, până la această oră, în Timiș, pentru tentativă de fraudă. Unii au fost eliminați pentru că încercau să copieze cu o cască conecta...6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor