Pregatiri de Mos Nicolae, la Timisoara

De Roxana Deaconescu
1Comentariu
Pregatiri de Mos Nicolae, la Timisoara
© Tion: Pregatiri de Mos Nicolae, la Timisoara
Primăria Timișoara se pregătește de Moș Nicolae. Toți cei care vor să vândă bețișoare, felicitări, vâsc sau miniaturi reprezentative trebuie să depună solicitări la sediul instituției pentru aviz, până în 23 noiembrie. Unde veți găsi „cadouri” de Sf. Nicolae!

Potrivit reprezentanților municipalității, se pot depune solicitări la Camera 12, ghișeele 8 și 9, în perioada 20-23 noiembrie. Comercianții au nevoie de o cerere tip și de o copie a cărții de identitate sau o copie după actul firmei.

Timișorenii vor putea cumpăra bețe de Moș Nicolae, felicitări, vâsc sau diverse miniaturi din 1 până în 6 decembrie, de la Ceasul floral, de pe str. Mărășești, de pe platoul de la Parcul Copiilor, din Piața A. Mocioni, de pe Bd. Regele Carol, din Piața Bălcescu, de pe platoul din Dâmbovița, de la Calea Șagului colț cu Ana Ipătescu, Calea Șagului colț cu str. Liviu Rebreanu, de pe platoul Pieței Doina, Calea Martirilor colț cu str. Naturii, Piața Soarelui, Calea Buziașului, str. Arieș, str. Daliei, str. S. Bărnuțiu, Piața Traian, Calea Sever Bocu – str. Sf. A. Petru și Pavel, Calea Aradului – str. Liege, platoul Calea Torontalului, str. Circumvalațiunii, zona Piața Dacia, str. Gen. Dragalina.

Taxa de autorizare costă 69 de lei, imprimatul costă 6 lei, iar taxa de ocupare a domeniului public pentru comercianți este 3 lei/mp/zi în zona centrală și 2 lei/mp/zi în celelalte zone. Aceasta se va face în momentul înregistrării cererilor, fără posibilitatea de restituire. Un solicitant are dreptul la o singură locație, pe o suprafață de 2 mp.

„Operatorii economici au obligația de a deține la locul de vânzare avizul pentru desfășurarea comerțului stradal, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public, în original, documentul de identitate al vânzătorului. Încălcarea prevederilor legislaţiei în vigoare atrage sancţiunea contravenţională şi retragerea avizului. Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi ducând la retragerea avizului. Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului de către deţinătorul avizului altei persoane duce la retragerea avizului şi sancţionarea contravenţională a faptei. Activitatea comercială trebuie să se desfăşoare fără a perturba circulaţia pietonală din zonele respective”, transmit reprezentanții primăriei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor