Poli Timisoara contraataca si prezinta sentina TAS in cazul Sepsi

De M.H.
Reactualizat la:
Sentinta TAS
Sentinta TAS
Clubul Politehnica Timişoara a anunţat că sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu confirmă sub nicio formă eliberarea de sub contract a lui Laszlo Sepsi. Totuşi, apelul lansat de jucător a fost în parte admis şi clubul timişorean va trebui să îi plătească 136.343 de euro şi 43.800 de lei. Vedeţi sentinţa oficială emisă de ce de la TAS.

Pentru a da greutate noilor informaţii, Politehnica Timişoara a făcut publică şi sentinţa celor de la TAS. Aceasta are cinci puncte în care se precizează destul de clar ce a aprobat instanţa sportivă, care sunt obligaţiile neonorate ale clubului alb-violet către jucător şi partea de cheltuieli de judecată ce vor fi suportate de timişoreni!

Astfel, la primul punct al deciziei TAS se spune că „Apelul lansat de Laszlo Sepsi pe 30 septembrie 2011 împotriva deciziei Comisiei de Apel a Ligii Profesioniste de Fotbal din România, datată 4 august 2011, este parţial acceptată, iar decizia luată de LPF în acest caz este înlocuită cu decizia luată de TAS”.

Ca urmare a analizării cazului cei de la TAS au decis că Poli Timişoara va trebui să-i plătească lui Laszlo Sepsi suma de 136.343 de euro, ca şi cheltuieli de remunerare a activităţii şi pentru plata cheltuielilor aferente cazării, şi 43800 de lei pentru suma alocată pentru hrana jucătorului.

Iar ca toată lumea să fie împăcată, Tribunalul a decis că valoarea cheltuielilor de judecată să fie plătite de ambele părţi. În consecinţă, cei de la Poli vor fi obligaţi să îi plătească sportivului 5000 de franci elveţieni cheltuieli de judecată.

Asupra declarării nule a contractului de joc sau a altor datorii, sentinţa precizează  foarte clar la ultimul punt: „Toate celelalte cereri actuale sau viitoare sunt respinse.”

Conform celor de la Poli, Laszlo Sepsi a solicitat la TAS Lausanne, prin avocati, o sumă de peste 900.000 euro. Tribunalul a admis sumele precizate mai sus.

„Mare parte din aceste sume au fost deja achitate, în termene regulamentare. După cum se vede şi din dispozitivul sentinţei de la T.A.S., toate celelalte cereri i-au fost respinse. Clubul Politehnica Timişoara face eforturi majore sp menţină o relaţie bună contractuală cu fiecare dintre jucătorii aflaţi sub angajament. Le cer să ne respecte pentru acest lucru! Agresivitatea avocaţilor lui Laszlo Sepsi şi jignirile ce ni le-au adresat în şedinţele publice vor fi cuantificate şi ne vom manifesta pe cale de consecinţă.”, a anunţat Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie a FC Politehnica Timişoara.

Avocatul lui Sepsi anunta ca jucatorul e liber de contract, patronul lui Poli contraataca

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !