Ploua cu reclamatii la Protectia Consumatorului, din cauza unor contoare electronice defecte

2Comentarii
Ploua cu reclamatii la Protectia Consumatorului, din cauza unor contoare electronice defecte
50 de timişoreni au reclamat de la începutul acestui an la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Timiş facturarea de consum de energie electrică eronat, cu salturi în plus sau în minus, cu zeci, sute şi chiar mii de kwh într-o singură zi.

„Cele mai multe probleme au fost sesizate pe cartierele rezidenţiale din oraş şi din jurul Timişoarei. Consumatorii au reclamat facturarea de consum eronat la energie electrică înregistrat de noile contoare electronice. Practic, mai ales în zilele cu fenomene meteorologice, s-au înregistrat salturi de la 1000 la 4000 de kilowati într-o singură zi. În astfel de cazuri au fost date jos contoarele, au fost verificate şi schimbate unde era cazul”, precizează Zaharie Gheorghescu, comisar în cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Timiş (CJPC).

Acesta a mai precizat că CJPC Timiş a trimis la Bucureşti, către Autoritatea Naţională de Reglemetare a Energiei Electrice solicitarea să se facă o analiză şi o verificare competentă atât a contoarelor cât şi a echipamentelor de protecţie la supratensiuni şi a cerut investiţii în infrastructura de energie electrică. ”Da, au fost probleme recent pe Calea Torontalului, unde a fost acea avarie care a afectat timp de trei zile şi Institutul de Agronomie şi atunci s-a constatat că infrastructura e veche şi trebuie înlocuită şi am cerut, printre aletele, şi înlocuirea reţelelor aeriene de medie tensiune care alimentează zonele rezidenţiale”, a mai adăugat comisarul Zaharie Gheorghescu.

Delia S. Barbu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor