Peste 900 de absolventi de Medicina si Farmacie vor da Rezidentiatul la Timisoara. Lista posturilor scoase la concurs

De Adrian Panduru
1Comentariu
Peste 900 de absolventi de Medicina si Farmacie vor da Rezidentiatul la Timisoara. Lista posturilor scoase la concurs
© foto: arhiva
Ministerul Sănătății organizează duminică, 19 noiembrie, concursul de Rezidențiat. Pese 900 de absolvenți ai universităților de medicină, medicină dentară şi farmacie din Timișoara vor trece prin emoțiile examenului. Vă prezentăm și lista posturilor scoase la concurs, la nivel național.

La Timișoara s-au înscris la examen 908 candidați: 726 de absolvenți de Medicină, 144 de Medicină Dentară și 38 de absolvenți de la Farmacie.

Concursul se va desfășura, descentralizat, în șase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

În sesiunea din 2017, absolvenţii universităţilor de medicină, medicină dentară şi farmacie vor putea concura pe un număr de 3.565 locuri și posturi pentru medicină, 258 locuri pentru medicină dentară şi 136 locuri și posturi pentru farmacie. Anul acesta, numărul locurilor și posturilor de la domeniul medicină a fost suplimentat cu 95. Numărul locurilor și posturilor a fost stabilit în funcție de cifra de școlarizare, capacitatea de pregătire a centrelor universitare și solicitările unităților sanitare.

Vă prezentăm, atașat acestui material, lista tuturor posturilor scoase la concurs, la nivel național.

Tematica și bibliografia, locurile scoase la concurs, lista candidaților înscriși la Timișoara și instrucțiunile pentru candidați alături de alte informații le găsiți aici.

Concursul de duminică, 19 noiembrie 2017, se va desfăşura sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor