Participarea autoritatilor in actionariatul Poli va fi dezbatuta miercuri la Timisoara

De M. Hoster
Miercuri se convoaca la Palatul Administrativ o sedinta comuna la care participa toti alesii locali si cei judeteni
Miercuri se convoaca la Palatul Administrativ o sedinta comuna la care participa toti alesii locali si cei judeteni
Întâlnirea cea de taină a liderilor politici din Timiş, referitoare la eventuala preluare a unui pachet de 51% din acţiunile FC Politehnica Timişoara, s-a terminat fără niciun rezultat concret. Constantin Ostaficiuc (PDL), Adrian Orza (PNŢCD), Titu Bojin (PSD) şi Nicolae Robu (PNL) au reuşit să descopere că „situaţia este foarte complexă”, aşa cum a spus liderul PNL Timiş. Concluzia? Miercuri se convoacă la Palatul Administrativ o şedinţă comună la care participă toţi aleşii locali şi cei judeţeni.

În spatele uşilor închise, cei patru lideri au analizat, împreună cu reprezentanţii firmei de audit angajată să analizeze contabilitatea lui Poli, auditul întocmit. Documentarea s-a făcut pentru a vedea dacă Consiliul Local Timişoara, Politehnica Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş vor lua decizia dacă vor prelua sau nu un pachet de 51% din acţiunile clubului de fotbal.

Discuţiile nu au avut nicio finalitate. După această primă rundă de dezbateri nu s-a decis decât un singur lucru: miercuri, de la ora 10, la Palatul Administrativ va avea loc o şedinţă comună a consilierilor locali din Timişoara şi a celor judeţeni. Aici va fi din nou prezentat auditul şi aleşii poporului vor putea să decidă următorii paşi de urmat.

„Astăzi am avut o primă discuţie asupra raportului de audit la clubului Poli, cu Constantin Ostaficiuc, Titu Bojin şi Adrian Orza. Nu am decis încă nimic, pentru că suntem în faţa unei situaţii extrem de complexe, care mai necesită clarificări şi, apoi, discuţii cu consilierii locali şi judeţeni. În final, aceştia au de dat un vot şi de răspuns pentru el. Ce pot să vă spun este că eu am pledat pentru asigurarea continuităţii fenomenului fotbalistic timişorean sub sigla Poli, în formula care se va contura drept cea mai bună, nu pentru x sau y, cu toţii trecători, ci pentru Poli, pentru Timişoara, pentru timişoreni şi pentru toţi iubitorii de Poli”, a declarat, după întâlnire, Nicolae Robu, şeful PNL Timiş.

„Este o situație complexă, foarte complexă, am invitat toți consilierii municipali și județeni miercuri, de la ora 10, la sediul CJT pentru a le fi prezentat auditul”, a spus și Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timiş. „Urmează ca firma care a realizat auditul să prezinte rezultatele (n.r. în şedinţa comună). E o situaţie complexă şi trebuie să vorbim cu fiecare în parte dintre consilieri care votează această asociere. Săptămâna aceasta sper să se rezolve aceste probleme”, a declarat, la rândul său, Adrian Orza, din partea PNŢCD.

CJT, CLT si Universitatea Politehnica vor 51 de procente din actiunile de la Poli

Viitorul clubului Poli Timisoara, pe masa consilierilor locali. Vedeti ce propun alesii!

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !