Oferta zilei: Aranjament floral 15 flori in vas ceramic + livrare gratuita in Timisoara la 80 de ron

Reactualizat la:
Oferta zilei: Aranjament floral 15 flori in vas ceramic + livrare gratuita in Timisoara la 80 de ron
Profita de oferta zilei de pe topoferta.ro si surprinde cu flori de vis pe cineva drag tie! Floraria Flori de vis iti ofera: aranjament floral 15 fire de flori intr-un vas ceramic + livrare gratuita in Timisoara la 80 de ron in loc de 160. Ai 50% reducere la Flori de vis!

Una din cele mai simple si eficiente modalitati de a-i arata unei persoane iubite ca o apreciem este aceea de a-i oferi un buchet de flori. Florile sunt nelipsite de la evenimentele importante din viata noastra cum este o nunta, o sarbatoare sau o onomastica. Delicatetea lor, parfumul, culorile si modul in care natura si-a exersat imaginatie cu ele, fac din flori concurentii perfecti pentru titlul de cadoul potrivit.

Oferta zilei iti ofera ocazia sa-i faci o surpriza excelenta unei persoane iubite, intr-un mod extrem de frumos.

Floraria Flori de vis are la baza un concept unic in domeniul floral si isi doreste sa obisnuiasca clientii cu mesaje florale. Simtul estetic si pasiunea pentru flori sunt ingrediente cheie care dau un farmec aparte afacerii. Din convingere, nu se comercializeaza florile impachetate.

Floraria Flori de vis va propune aranjamente florale, buchete si plante verzi pentru amenajari interioare. Realizeaza aranjamente florale suspendate, precum si aranjamente florale monumentale, pe suport metalic sau impletituri din nuiele.

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducere este sa intri pe topoferta.ro in perioada 7 nov-8 nov si sa-ti cumperi voucherul. (comentariu: neparat bolduit!)

Surpride si tu pe cineva drag cu flori de vis!