Noul trend in restaurantele din Timisoara

Noul trend in restaurantele din Timisoara
© foto: Media-Max
Tot mai multe restaurante si-au marit in ultima perioada gama de steak-uri, carnea frageda de vita cu origini din diferite tari, poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Materia prima de calitate este prima conditie ce o impune un steak adevarat, ce se completeaza mai apoi cu modul de preparare. Cuptorul cu jar premium ii ofera steak-ului gatirea uniforma, pastreaza fragezimea si suculenta carnii preparate la temperature inalte, oferindu-i acesteia o savoare unica. Unul dintre restaurantele ce aduc acest nou concept in lifestyle-ul timisorean, unde carnea este gatita intr-un cuptor pe jar, este restaurantul Riviere Brasserie. Considerat ca o oaza de liniste in inima Timisoarei, pe malul raului Bega, Riviere Brasserie, te cucereste prin privelistea deosebita și atmosfera relaxanta.

Noul concept al restaurantului aduce in fata publicului timisorean o varietate de steak-uri prezentate intr-un mod grandios.

Un accesoriu foarte important pe care il primesti la restaurantul Riviere este placa de granit incinsa. Aceasta ti se aduce la masa in cazul in care doresti sa iti prepari mai bine carnea. Astfel devii propriul bucatar si poti sa iti gatesti carnea conform preferintelor tale.

La restaurantul Riviere ai disponibile urmatoarele tipuri de steak:

  • T-bone Steak (Fiorentina, Irlanda)
  • Club Steak (Costata, Irlanda)
  • Ribeye (Brazilia)
  • New York Steak
  • Muschi de vita Black Angus (Australia)
  • Muschi de vita Irlanda
  • Tomahawk
  • Nodino de vitel de lapte
  • Arrosticini (frigarui de oaie)
  • Coaste de miel.

Pentru rezervări ne puteți contacta telefonic 0746 095 573 sau pe pagina de Facebook.

(927929)