Noua colectie Textile House toamna – iarna 2018

Reactualizat la:
Noua colectie Textile House toamna – iarna 2018
© foto: Textile House
ADVERTORIAL. Piese incredibile, cu imprimeuri, din materiale speciale, având culori și stiluri pentru toată lumea!

Celebrul lanț second-hand Textile House, cunoscut pentru oferirea celor mai bune mărci internaționale, vine cu oferta sa de toamnă-iarnă.

În acest an, tendințele modei sunt pline de libertate, individualitate și independență, ceea ce puteți vedea și în magazinele noastre. Clienții pot să facă ținute și accesorizări interesante, din piesele oferite în magazine, unele dintre ele confecționate din materiale de calitate precum piele, lână, cașmir.

„Suntem fericiți că și anul acesta putem aduce clienților noștri o calitate care să corespundă celor mai recente tendințe în modă din magazinele «first-hand». Clienții noștri se pot îmbrăca cu un buget cu adevărat minim…nu trebuie să-și cheltuiască întregul salariu la cumpărarea unei jachete sau a unui palton”, declară Milada Hanzalikova, CEE Textile House.

„Anul acesta vom oferi clienților noștri piese de iarnă foarte frumoase din țările scandinave care sunt celebre pentru materialele de înaltă calitate, în special în ceea ce privește jachetele de iarnă”.

Oferta de iarnă va fi valabilă începând cu 1 Octombrie 2018.

(107816)
Regulament de plasare a anunturilor