Nu mai puțin de 1.000 de pacienți își petrec Crăciunul pe patul de spital la Timișoara. Aceștia vor avea parte de o masă specifică acestei sărbători în cele două mari spitale din urbe.
La Spitalul Județean Timișoara, în prima zi de Crăciun, pacienții primesc la micul dejun, printre altele, cozonac și mandarine, la prânz – pulpă de porc cu cartofi și sos, iar la cină saloane și cozonac. Luni, în a doua zi de Crăciun, bolnavii vor fi serviți cu varză cu carne de porc, la prânz, iar la cină cu cartofi franțuzești.
La Spitalul Municipal Timișoara în ziua de Crăciun, pacienții primesc, la micul dejun, ceai, margarină și cârnați, la prânz – ciorbă de legume cu perișoare, sărmăluțe cu mămăligă, friptură din carne de porc și cozonac, iar la cină nu vor lipsi la desert napolitanele și portocalele. În a doua zi de Crăciun, pacienții vor avea la prânz ciorbă țărănească de văcuță, piure de cartofi cu friptură din carne de porc și cozonac, iar la cină – cârnați, portocale și napolitane.
Citiți principiile noastre de moderare aici!