Meniu special de Craciun pentru bolnavii aflati pe patul de spital la Timisoara: friptura, sarmale, cozonac

De Adrian Panduru
Meniu special de Craciun pentru bolnavii aflati pe patul de spital la Timisoara: friptura, sarmale, cozonac
De Crăciun, pacienții care trebuie să-și petreacă sărbătorile pe un pat de spital, la Timișoara, vor avea un meniu special. Meniurile sunt adaptate în funcție de afecțiunile pacientului, dar cei care nu au nicio interdicție în ceea ce privește mâncarea se vor putea bucura de o adevărată masă de Crăciun în spitalele din urbea de pe Bega.

Nu mai puțin de 1.000 de pacienți își petrec Crăciunul pe patul de spital la Timișoara. Aceștia vor avea parte de o masă specifică acestei sărbători în cele două mari spitale din urbe.

La Spitalul Județean Timișoara, în prima zi de Crăciun, pacienții primesc la micul dejun, printre altele, cozonac și mandarine, la prânz – pulpă de porc cu cartofi și sos, iar la cină saloane și cozonac. Luni, în a doua zi de Crăciun, bolnavii vor fi serviți cu varză cu carne de porc, la prânz, iar la cină cu cartofi franțuzești.

La Spitalul Municipal Timișoara în ziua de Crăciun, pacienții primesc, la micul dejun, ceai, margarină și cârnați, la prânz – ciorbă de legume cu perișoare, sărmăluțe cu mămăligă, friptură din carne de porc și cozonac, iar la cină nu vor lipsi la desert napolitanele și portocalele. În a doua zi de Crăciun, pacienții vor avea la prânz ciorbă țărănească de văcuță, piure de cartofi cu friptură din carne de porc și cozonac, iar la cină – cârnați, portocale și napolitane.

 



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase