Masini mici si legende mari, intr-o inedita expozitie de miniaturi

Reactualizat la:
Masini mici si legende mari, intr-o inedita expozitie de miniaturi
© TION: Masini mici si legende mari, intr-o inedita expozitie de miniaturi (P)
Într-o lume mare, la Timişoara se deschide o expoziţie de miniaturi. De sâmbătă, la sediul din Calea Şagului al Procar – Centrul Skoda Timisoara, toţi pasionaţii de automobile pot admira o expoziţie cu peste 200 de machete auto. De la cei mai mici la cei mai mari, cu toţii vor putea discuta cu Lucien Hora, cunoscutul multiplu campion naţional la viteză.


Toti pasionatii de automobile sunt invitaţi să participe la inaugurarea expoziţiei de miniaturi auto „Maşini mici, legende mari”. Evenimentul este programat sâmbătă, 8 noiembrie 2014, de la ora 11,00, în showroom-ul Procar din Timişoara, Calea Şagului 138B.

Expoziția include peste 200 de machete auto. Acestea fac parte din colecția inițiată cu ani în urmă de Jani Kapusy, consilier tehnic la Procar, și care este dusă mai departe de fiul său, Jani Kapusy jr. Colecția cuprinde modele de referință din istoria automobilului, realizate la diferite scări și mărimi.

Invitatul special al acestei inaugurări este Lucien Hora, multiplu campion național absolut la viteză. El va veni la Timișoara însoțit de mașina sa de curse, monopostul Lola F3000, cu care a câștigat ultimele cinci titluri naționale. Pentru fanii motorsportului, organizatorii au prevăzut, bineînțeles, o sesiune foto și de autografe cu Lucien Hora.

Toți cei care vor trece pragul showroom-ului cu acest prilej vor avea ocazia să admire o expoziție în premieră pentru Timișoara, să întâlnească unul dintre cei mai mari campioni ai automobilismului sportiv românesc din toate timpurile și să studieze îndeaproape un monopost de Formula 3000. Iar cei mici sunt așteptați cu jocuri atractive, sucuri, fructe și suveniruri frumoase.

Așadar, nu ezitați să va faceți timp să dați o fugă sâmbătă, la ora 11,00, la sediul Procar Skoda din Calea Şagului 138B! Intrarea este liberă.