Isadora la Palatul Baroc

De S.P.D.
Isadora expozitie teatrala la Palatul Baroc
Isadora expozitie teatrala la Palatul Baroc
“Ascultați muzica cu sufletul. Nu simțiți o ființă interioară care se trezește înauntrul vostru și că datorită ei, capul vi se îndreaptă, brațele vi se ridică și că mergeți ușor către lumină?”. Este un citat din cartea Viața mea, de Isadora Duncan, care anunţă un eveniment deosebit, la Timişoara

„Isadora expoziție teatrală” se va desfăşura în Palatul Baroc (Piaţa Unirii nr.1) în zilele de 4, 5 și 6 mai, la ora 15 și la ora 17 , în organizarearea Compagniei 28 şi a Muzeului de Artă Timişoara.

“Isadora este un spectacol de teatru non-verbal inspirat din autobiografia legendarei dansatoare Isadora Duncan. Cinci tablouri într-o expoziție teatrală. Cinci extrase din cartea Isadorei Duncan, “Viața mea”. Cinci actori. Cinci teme reprezentative: dansul, dragostea, copilăria, moartea, feminitatea. Cinci bariere de depășit in societatea actuală. Inspirându-se din curajul și libertatea de exprimare a Isadorei Duncan, Compania 28 propune o călătorie originală pornind de la o poveste veche și punând-o într-o lumină nouă, contemporană. Spectacolul crează și experimentează noi limbaje dramatice ale corpului pe scenă”, precizează realizatorii evenimentului.

Spectacolul este realizat de Compania 28 – concept Yann Verburgh -scenografia Velica Panduru – cu Alina Ilea, Eugen Jebeleanu, Ugo Leonard, Yann Verburgh şi Sebastian Zicoane. Compania 28 este fondată de actorul român Eugen Jebeleanu și actorul francez Yann Verburgh. Începând cu 2010, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Paris, cinci creații au văzut lumina zilei, dintre care două spectacole de teatru non-verbal – una din axele de lucru privilegiate ale companiei.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !