Indrumarea elevilor catre formarea unor cariere de succes prin colaborare transfrontaliera

Reactualizat la:
Indrumarea elevilor catre formarea unor cariere de succes prin colaborare transfrontaliera
Liceul Tehnologic „Ioan Slavici” Timişoara, în calitate de beneficiar, a organizat în data de 07.12.2016, o conferinţa de presă a proiectului cu titlul „Îndrumarea elevilor către formarea unor cariere de succes prin colaborare transfrontalieră” cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia, MIS – ETC, Cod 1341.


Conferința de finalizare a proiectului a avut loc miercuri, 07 decembrie 2016, ora 12:00, în sala D10 a Universității „Ioan Slavici”, cu sediul în str. Prof. Dr. Aurel Păunescu Podeanu nr. 144, Timişoara. La conferință au participat și membrii partenerului, Školski Centar “Nikola Tesla”, Vršac.

Proiectul a avut ca obiectiv dobândirea competențelor transversale necesare accesului pe piața muncii a elevilor din învățământul preuniversitar, de la Liceul Tehnologic „Ioan Slavici” Timişoara și Školski Centar “Nikola Tesla”, Vršac.

Principalele rezultate ale proiectului sunt următoarele: 10 firme de exercițiu înființate la nivel local în fiecare țară pe platforma http://www.roct.ro/, respectiv http://www.servisnicentar.org/, cu realizare de tranzacții la nivel internațional pe platforma http://www.penworldwide.org/ de către elevii din cele 2 țări; 6 metodologii dezvoltate în partneriat; 6 workshopuri; 1 website; 10 vizite pentru schimbul de experiență și bune practici; 2 parteneriate pentru asigurarea sustenabilității; 5 teste de consiliere în carieră dezvoltate și aplicate în cadrul proiectului; 2 ghiduri de consiliere și un manual al carierei.

Contact: Cernescu Lavinia-expert 1

0757039166

http://www.islavici.ro/vecinatate2016/

untitled0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !