In Timis se cauta militari de cariera!

1Comentariu
In Timis se cauta militari de cariera!
© TION: In Timis se cauta militari de cariera!
Militarii de carieră se recrutează, în această perioadă, în Timiș. Ministerul Apărării Naționale anunță începerea înscrierilor la școlile cu profil militar de învățământ superior. Cei de la Centrul Militar Zonal Timiș au început deja recrutarea candidaților.

Viitorii ofițeri și maiștri militari ai Armatei Române admiși pe locurile de la bugetul de stat vor avea la dispoziție cazare, hrană, echipament și asistență medicală gratuită. Ei vor avea la dispoziție accesul la internet și biblioteci, laboratoare și simulatoare cu aparatură modernă, baze sportive cu săli multifuncționale, sală de fitness, bazin de înot și mai multe terenuri de sport.

„Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Timiş a început recrutarea candidaţilor pentru academiile militare şi şcolile de maiştri militari. Astfel, pentru anul de învăţământ 2016 – 2017, Ministerul Apărării Naţionale pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat locuri în 5 instituţii militare de învăţământ superior şi 3 şcoli de maiştri militari şi subofiţeri. Absolvenţii instituţiilor militare de învăţământ postliceal şi universitar, dobândesc competenţe de specialitate, îşi însuşesc calităţile necesare unui lider şi devin profesionişti la locul de muncă; în plus, acestora li se asigură:

– loc de muncă într-o unitate militară corespunzător armei şi specializării;

– salariu lunar ce asigură un trai decent;

– echipament gratuit şi compensaţie lunară pentru hrană;

– facilităţi de recuperare sportive şi recreative în ţară şi străinătate;

– posibilităţi de afirmare şi avansare continuă în carieră;

– asistenţă medicală gratuită în spitalele militare din ţară;

– asistenţă postcarieră.

Pentru instituţiile de învăţământ universitar militar pot candida tinerii care au absolvit liceul, cu diplomă de bacalaureat şi cu vârsta de cel mult 26 de ani în anul susţinerii probelor de admitere. Acestea sunt:

– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – durată studii 3 ani;

– Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov – durată studii 3 ani;

– Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa – durată studii 4 ani;

– Academia Tehnică Militară Bucureşti – durată studii 4 ani;

– Institutul Medico-Militar Bucureşti – durată studii 6 ani.

Pentru instituţiile de învăţământ postliceal militar pot candida tinerii care au absolvit liceul, cu diplomă de bacalaureat şi cu vârsta de cel mult 28 de ani în anul susţinerii probelor de admitere. Acestea sunt:

– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – 2 ani;

– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” Buzău – 2 ani;

– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa – 2 ani.

Pentru o informare detaliată, tinerii interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Biroului informare recrutare Timiş, din Timişoara, Piaţa Libertăţii nr. 5-7 sau pot suna la telefonul 0256293757. Consilierii în domeniul profesiei militare îi vor sprijini, orienta şi îndruma spre cariera potrivită pregătirii şi aspiraţiilor acestora”, transmit reprezentanții Centrului Militar Zonal Timiș.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor