Gospel pentru necajiti si pentru fericiti, la Timisoara

De Simona Popovici Donici
Gospel pentru necajiti si pentru fericiti, la Timisoara
Gospel pentru necajiti si pentru fericiti, la Timisoara
Concerte de gospel la Azilul de noapte, la Penitenciar şi în Palatul Baroc: este o experienţă neobişnuită, la îndemâna oricui îşi doreşte sâ cânte pentru puşcăriaşi, pentru oameni fără adăpost, pentru prieteni şi melomani,  în cadrul unui inedit proiect lansat la Timişoara.

Asociaţia Culturală TGP, fondată de o parte dintre coriştii participanţi la Timişoara Gospel Project, lansează un proiect curajos: Gospel Fără Bariere. Acesta se va desfăşura în week-end-ul 20-21 octombrie şi constă într-o singură zi de atelier de muzică gospel şi trei concerte.

“Repetiţiile se vor ţine sâmbătă, 20 oct. la Liceul Lenau, între orele 10-18. Primul concert va avea loc în seara de sâmbătă, după atelier şi este dedicat beneficiarilor Azilului de Noapte, duminică la prânz participanţii vor cânta pentru deţinuţii de la Penitenciar, iar ultimul concert este deschis publicului şi se va ţine în 21 oct. la ora 19 la Sala Barocă a Muzeului de Artă. Participarea la  Gospel Fără Bariere este liberă, nu implică niciun cost, dar înscrierea este obligatorie şi presupune prezenţa la întregul program al celor două zile. Este binevenită orice persoană între 15-99 de ani, care doreşte să cânte. Nu se fac audiţii şi nu se cere experienţă muzicală”, precizează organizatorii. Cei interesaţi se pot înscrie până în data de 12 oct. pe site-ul www.timisoaragospelproject.ro, unde se găsesc informaţii suplimentare despre proiect.

“Credem că muzica poate dizolva bariere sociale şi ne poate duce dincolo de prejudecăţi şi de judecată. Noi încercăm să contribuim la respectul dintre oameni şi să aducem bucurie reciprocă prin muzica gospel. La azil, la penitenciar sau la palat muzica aduce aceeaşi bucurie în suflet şi fiecare om are dreptul şi nevoia de a se bucura de frumos”, a declarat dirijorul Dominic Samuel Fritz, preşedintele Asociaţiei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor