Enel taie curentul pe unele strazi din Timisoara, dar si in judet. Programul intreruperilor

De T. Ex.
Reactualizat la:
4Comentarii
Enel taie curentul pe unele strazi din Timisoara, dar si in judet. Programul intreruperilor
© TION: Enel taie curentul pe unele strazi din Timisoara, dar si in judet
Angajații Enel lucrează de zor săptămâna următoare și îi lasă fără curent pe mai mulți timișoreni și timișeni. Reprezentanții companiei au programat lucrări de reparații și modernizări toată săptămâna.

Reprezentanții companiei susțin că sunt nevoiți să oprească alimentarea cu energie electrică pe unele străzi și în anumite intervale orare, pentru că au planificate revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție. Durata întreruperii este orientativă, poate crește sau scădea în funcție de starea instalației, mai anunță cei de la Enel.

Astfel, luni, în 8 februarie, nu va fi curent pe Bd. Revoluției nr. 8 și pe str. Teiului nr. 1, în Timișoara, între orele 9-17. De asemenea, se oprește curentul și în Timiș, în Lenauheim (p), Giarmata (p), Dumbrăvița (p), Dudeștii Noi nr. 530 și Sânandrei nr. 595.

Marți, 9 februarie, se lucrează mai mult. În intervalul orar 9-18 nu va fi curent pe str. Corbului nr. 9 din Timișoara și în localitățile Coștei (Gorunelu SRL) și Găvojdia (Gavopar SRL). De la 9 la 12 nu vor avea curent timișorenii care locuiesc pe str. Drubeta, între Mureș și Mareșal Averescu, în intervalul 10-18 cei care locuiesc pe str. Drumul Gladnei și Spitalului din localitatea Făget, între orele 8-18 cei din Stamora Română (p), iar între orele 9-16 cei din Lenauheim (p), Giarmata (p + parcare autostrada), Alioș nr. 47 și Bencecu de Jos nr. 82. În plus, în intervalul orar 10-15 se întrerupe energia electrică în Făget, pe străzile A. Iancu, V. Fenesiu, S. Olariu, Abatorului, Vâlcele, Țarinii, Calea Bichigiului, Salcâmilor, Calea Lugojului, Aleea CFR, Dorobanți, E. Murgu, M. Viteazul, Ștefan cel Mare, Cetății, O. Pășcuțiu, Lalelelor, C. Brediceanu, Stadionului, Libertății și Independenței.

În ziua de 10 februarie, miercuri, sunt programate întreruperi pe străzile Arenei, Rachetei, Bd. Liviu Rebreanu (p), Sirius (p), Uranus (p) din Timișoara, între orele 9-18, dar și în localitățile Cherestur, Beba Veche și Săcălaz (p). Enel oprește energia electrică și în perioada 9-16, în Timișoara, pe străzile Albinelor, Olanda, I. Roată, Dr. Koch, C. Davilla, Molidului, Verde, Piața Athena, dar și în Cărpiniș (primărie, Ice Dyp, Comcereal), precum și în Giarmata (p), Șag X nr. 3 și Șag XXII nr. 64. Între orele 8-18 se taie curentul în Stamora Română, iar în intervalul 8-20 nu va fi curent în Crivina, la Jena, în Găvodjia, la Business Forest, dar și la Tehnocer și Timcon din Jena.

Joi, 11 februarie, se lucrează pe strada Amforei din Timișoara și nu va fi curent la nr. 9, între orele 9-17, dar nici în Timiș, la Jimbolia (pensiunea Faust, Kasa&Sevy SRL), la Dudeștii Vechi, la Pădureni (p), Giarmata (p), Giroc (p) și Săcălaz nr. 358. De asemenea, va mai fi întreruptă energia electrică în localitățile Dragomirești, Oloșag, Știuca, Sălbăgel, Sălbăgelu Nou, Zgribești, în perioada 8-20, dar nici în Făget, pe str. Drumul Gladnei și Spitalului, între orele 10-18.

Vineri, 12 februarie, Enel anunță întreruperi de curent pe strada Brândușei din Timișoara, la nr. 18, dar și în județ: Jimbolia (str. Gh. Doja, Dr. Diel, Spre Vest, Spre Sud, Ion I. de la Brad, serele, sonda geotermală, spital, gara CFR, zona blocuri gară, Herzog SRL, Laziova brutărie, Kinga SRL, str. Mărășești și adiacente), Saravale (p), Pădureni (p) și Giroc (p), între orele 9-17. Nu în ultimul rând, vor rămâne fără energie electrică, între orele 8-18, localitățile Bara, Lăpușnic, Dobrești, Dubești și Ohaba Lungă.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor