Dobra si Robu merg la CNI pentru a debloca situatia salii polivalente. Primarul discuta doar varianta Timisoara

De Adrian Panduru
4Comentarii
Dobra si Robu merg la CNI pentru a debloca situatia salii polivalente. Primarul discuta doar varianta Timisoara
© Tion: Dobra si Robu merg la CNI pentru a debloca situatia salii polivalente
Sala Polivalentă cu 16.000 de locuri a Timișoarei este un proiect care este disputat între Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș încă dinainte de a se realiza. Compania Națională de Investiții, cea care va da banii, nu a dat OK-ul final pentru locație – Giroc (propunerea CJ Timiș) sau Timișoara (propunerea Primăriei Timișoara). Călin Dobra, președintele CJ Timiș, spune că l-a invitat pe primarul Timișoarei Nicolae Robu să meargă împreună la CNI pentru a tranșa problema. Primarul Timișoarei a declarat că a stabilit cu Dobra să meargă împreună la CNI, dar pentru a discuta varianta ca viitoarea sală polivalentă să se facă în urbea de pe Bega, nicidecum Giroc sau alte locații.

Călin Dobra a declarat, în plenul Consiliului Județean Timiș, că a lansat invitația primarului Nicolae Robu să meargă împreună la Compania Națională de Investiții pentru a debloca problema sălii polivalente.

„Poate reușim o dată să înțelegem că cu toții ar trebui să ne zbatem pentru județul Timiș, indiferent cine este la guvernare. Am lansat invitația domnului primar Robu de a merge cu mine împreună la Compania Națională de Investiții, să fim de bună credință, să deblocăm o dată pentru totdeauna situația sălii polivalente. Dacă nu punem umărul cu toții, vom pierde și această investiție, așa cum probabil am mai pierdut pe parcursul anilor tot din cauza unor ambiții politice”, a spus Călin Dobra, în plenul CJ Timiș.

Există o discuție care trenează între primarul Timișoarei Nicolae Robu (PNL) și președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra (PSD) vizavi de locul unde se va construi viitoarea sală polivalentă de 16.000 de locuri. Dacă Robu își dorește ca aceasta să fie făcută pe teritoriul Timișoarei, unde a pus la dispoziție teren, Dobra a propus un teren la Giroc. Ambele locații sunt în evaluare la Compania Națională de Investiții, cea care va da banii pentru construcția acestui obiectiv.

Nicolae Robu a spus că a stabilit cu președintele CJ Timiș să meargă împreună la CNI, pentru a discuta situația sălii polivalente, dar va participa la discuții numai dacă sala va fi construită la Timișoara.

„Am stabilit de mult cu domnul Președinte Dobra să mergem împreună la CNI, dar am precizat că numai și numai pentru a găsi în trei – noi doi și conducerea CNI – varianta de parteneriat Primăria Timișoara-Consiliul Județean Timiș-Compania Națională de Investiții, nicidecum pentru a discuta locația Giroc sau oricare alta din afară Timișoarei! Dacă se va insista pe locații din afara Timișoarei, eu voi părăsi discuțiile imediat si voi lansa investiția pe venituri proprii ale Primăriei, pe locația din Timișoara”, a declarat Nicolae Robu pentru Tion.

Viitoarea sală polivalentă a Timișoarei este o investiție care se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro, bani de la CNI.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor