Discutii privind drumurile judetului Timis

De Delia S. Barbu
Reactualizat la:
Discutii privind drumurile judetului Timis
Două proiecte privind reabilitarea a câte 10 kilometri de drum judeţean în zonele Seceani şi Periam au stârnit discuţii în plenul Consiliului Judeţean Timiş de joi.

Pe masa consilierilor judeţeni s-au aflat joi două proiecte de hotărâre privind, pe de o parte, Reabilitarea drumului judeţean Periam DN 6; km 39+780 – 49+900, în lungime de 10,120 km, iar pe de altă parte Reabilitare DJ 693 Orţişoara – Seceani, km 35+200 – 45+400, în lungime de 10,200 km.

Problema a fost ridicată de Comisia economică a CJT care nu a avizat proiectele pe motiv că, la aceeaşi distanţă de drum, cu aceleaşi costuri, există o diferenţă de 12 luni la timpul de execuţie a lucrărilor. „Diferenţa de timp este dată de faptul că pe drumul judeţean Periam-Pesac-Lovrin e o tehnologie în plus faţă de drumul de la Seceani, aşa cum a precizat proiectantul. La Periam există trei treceri la nivel de cale ferată care presupun mai mult timp de execuţie”, a explicat Mirel Gheorghe, directorul Direcţiei de Drumuri din cadrul CJT.

După ce proiectul de hotărâre privind lucrările de la Periam a fost votat şi a trecut, consilierul judeţean Sorin Supuran a propus un amendament la proiectul referitor la Seceani, amendament care prevede ca timpul de execuţie să fie de 12 luni în loc de 4, cât erau iniţial. Proiectul a fost votat cu acest amendament.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !