Dezbatere pentru firme: Cum se aplica normele de sanatate publica in activitatea economica

De Marcel Hoster
Dezbatere pentru firme: Cum se aplica normele de sanatate publica  in activitatea economica
© Tion: Dezbatere pentru firme: Cum se aplica normele de sanatate publica in activitatea economica (foto: arhiva)
Problemele legate de aplicarea normelor de sănătate publică şi a celor de igienă în activitatea de zi cu zi a firmelor va fi subiect în cadrul unei dezbateri organizate de Camera de Comerţ Timiş. Evenimentul este unul interactiv, cu răspunsuri şi întrebări.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş, organizează în data de 30 iunie un seminar destinat unităţilor publice, organizaţiilor şi companiilor din domeniul medical, alimentaţie publică şi industrie alimentară, având tema „Norme de igienă şi sănătate publică referitoare la unităţiile publice şi private în conformitate cu legislația în vigoare”.

Vor fi dezbătute aspecte care vizează: Ordionul Miisterului Sănătăţii 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei; Norme de igienă referitoare la unităţiile sanitare; Verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora.

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări – răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice entităților participante, acestea sunt invitate să transmită o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică şi care ar dori să fie abordate pe parcursul seminarului.

Seminarul este susţinut de Viorica Dumitru – Director executiv adjunct, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş.

Participarea este gratuită pe baza invitaţiei. Termen de înscriere și transmitere a spețelor: 28 iunie 2016, cu începere de la ora 10, în Sala CEDO a sediului CCIAT din Piaţa Victoriei nr.3, et. I.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !