Dezbatere pe tema Legii antifumat, protectiei consumatorului si combaterii evaziunii fiscale la Timisoara

De T. Ex.
Dezbatere pe tema Legii antifumat, protectiei consumatorului si combaterii evaziunii fiscale la Timisoara
© TION: Dezbatere pe tema Legii antifumat, protectiei consumatorului si combaterii evaziunii fiscale la Timisoara
Camera de Comerț din Timișoara organizează în urbea de pe Bega o dezbatere pe marginea Legii antifumat, dar subiecte ale acestui eveniment vor fi și combaterea transportului și comerțului ilicit de animale sau combaterea evaziunii fiscale.

Dezbaterea va avea loc în data de 5 aprilie 2016, cu începere de la ora 11.30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Seminarul-dezbatere se va desfășura sub titulatura „Prevenirea și combaterea încălcării normelor privind siguranța alimentelor și protecția consumatorului. Asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Legea Antifumat”. Se va vorbi despre combaterea evaziunii fiscale, achizițiile publice, încălcări ale legii privind atribuirea contractelor de servicii publice, combaterea transportului și comerțului ilicit de animale, produse agroalimentare și de origine animală, cerinţe sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind funcţionarea teraselor şi a fast-food-urilor, cerinţe sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind comercializarea produselor de origine animală specifice Sărbătorilor Pascale.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Timiș.
Acțiunea se înscrie în seria sesiunilor de informare a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene în diferite sectoare de activitate, pe care CCIA Timiș le organizează anual în colaborare cu administrația publică locală și serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entități locale și regionale.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor