Deveniti expert in achizitii publice, prin intermediul unui curs care se desfasoara la Timisoara

Deveniti expert in achizitii publice, prin intermediul unui curs care se desfasoara la Timisoara
© Hi-tech analysis
ADVERTORIAL. Datorită schimbărilor legislative din domeniul achizițiilor publice, vă supunem atenției un curs cu informații actualizate despre domeniul achizițiilor publice, având ca temă principală prezentarea noutăților și modificărilor aduse prin noul pachet legislativ. În cadrul cursului vor fi prezentate și modalitățile concrete prin care vor fi aplicate procedurile de achiziție publică.

Nu mulți știu să se descurce atunci când vine vorba de acestea, mai ales că sunt un pas important și în accesarea fondurilor europene. Dacă vreți să deveniți expert în achiziții publice, atunci puteți urma un curs, la Timișoara.

Două săptămâni durează să deveniți expert în achiziții publice, iar cursul se desfășoară la Scoala Eurotraining. Școala vă oferă toate informațiile necesare pentru a accesa cu ușurință fondurile europene, iar achizițiile publice vor deveni un domeniu pe care îl stăpâniți.

Cursul este necesar persoanelor care doresc informații despre gestionarea proiectelor europene și a achizițiilor cu finanțare europeană.

Școala Eurotrainig o găsiți în Piața Huniade, nr. 3, et. 3, clădirea Modex. Telefon: +40 256 220 357, +40 726 220 357. E-mail: officetm@scoalademeserii.ro.
Regulament de plasare a anunturilor