Despre ce as putea sa scriu acum, despre ce vorbeste toata lumea? Da! Vine Craciunul!

De Lavinia Ceuta
Despre ce as putea sa scriu acum, despre ce vorbeste toata lumea? Da! Vine Craciunul!
Doamne, și nu e altă perioadă mai frumoasă ca aceasta, nu-i așa? Mai mult ca oricând, putem să vorbim acum despre deschiderea noastră sufletească, de empatia cu cei dragi și nu numai, de inimile noastre pline de dăruire și iubire.

Este mult freamăt în jur?

Așa este, toată lumea caută să facă daruri, să cumpere pentru cei dragi cadouri, să-și gătescă casele și să umple mesele cu bunătăți, pentru a sta câteva zile în interiorul propriei case, în interiorul propriei ființe, departe de „realități contrafăcute” si, mai ales, în afara oricărei măști purtate, în rolurile de zi cu zi… Și asta nu vă sună cunoscut? Cu siguranță, da!

Astfel, cum să nu-mi placă fremătul din jur, cum să mă irite agitația celor din jur?

Este un freamăt al bucuriei, colindele pe care le mai auzim în câte o cafenea sau magazin, vin ca un „by-pass” de susținere a stării de spirit încântătoare. Dacă fiecare sărbătoare ar avea o muzică specifică, așa cum Craciunul este omagiat prin colinzi, alta ar fi starea sufletească a fiecăruia, alta ar fi conotația momentelor, în sărbătoare.

Să vă scriu ceva depsre dietă, despre ce, cât sau cum să mâncăm?
Nu, dragii mei, asta fac întreg anul, acum nu-mi doresc altceva decât să vă inspir în a trăi aceste zile minunate, în armonie și bucurie cu inimile voastre, cu cei din jurul vostru, cu întreaga voastră existență. Dacă nu reușim peste an să fim prezenți în viețile noastre, să încercăm ca acum, măcar acum, să conștientizăm măreția și frumusețea vieții, magia trăirilor emoționale încântătoare… Ce înseamnă să dăruieşti şi să primeşti miracolul acestor stări de spirit!

Sărbători fericite!

Ani mulți din viață am rostit aceste vorbe fără pic de suflet, fără energia magică ascunsă în ele. Acum sunt încântată să le aud, sunt emoționată să le spun, la rândul meu, să transmit toată energia mea „de bine” și bucurie celor ce fac parte din viața mea și nu numia lor. „Trăiesc” aceste cuvinte…

Să vă bucurați, să vă încântați și să petreceți zile magice alături de cei dragi vouă!

SĂ DĂRUIȚI…
SĂ PRIMIȚI…
SĂ VĂ BUCURAȚI!

Și vă recomand un film, un alt fel de film, de Crăciun: Joulutarina – Poveste de Crăciun (2007) – Dramă, fantezie, familie, un film de văzut cu cei dragi…de Crăciun

Foarte demult, în Lapland, un băieţel pe nume Nikolas îşi pierde părinţii într-un accident. Localnicii decid să aibă grijă de orfan şi fiecare familie îl găzduieşte timp de un an. Pentru a-şi arăta recunoştinţa, Nikolas construieşte jucării pe care le oferă gazdelor în preajma Crăciunului, în chip de rămas bun. La vârsta de 13 ani, Nikolas ajunge în casa lui Iisakki, un tâmplar morocănos, care-i interzice să mai fabrice cadouri. Pentru a salva tradiţia, Nikolas va reuşi să-l înduplece pe bătrânel şi chiar să vină cu o soluţie ingenioasă care aduce bucurii copiilor la fiecare Crăciun, chiar şi în zilele noastre.

Crăciun fericit!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor