Cum sa ai o bucatarie moderna, ca-n pozele de pe Pinterest

Cum sa ai o bucatarie moderna, ca-n pozele de pe Pinterest
ADVERTORIAL. Te-ai săturat de cum arată bucătăria ta și te uiți cu ardoare la pozele de pe Pinterest? Bucătăria e locul preferat al unor femei, dar și al unor bărbați. Iar dacă este amenajată cu stil, poate deveni locul preferat al oricărui membru al familiei, numai bun de savurat o cafea sau de stat la o poveste cu cei dragi.

Ar trebui demontat mitul care spune că bucătăria trebuie folosită doar atunci când gătim sau când mâncăm. O putem folosi atunci când ne adunăm cu prietenii la o poveste sau atunci când vrem să savurăm o cafea, ori chiar când lucrăm de acasă. Ca să ne putem chema prietenii la o cafea, la o bere sau la o cină delicioasă trebuie să avem și unde să îi chemăm, să ne mândrim cu o bucătărie specială, creată pe gustul nostru.

1

Dacă visul tău este să ai o bucătărie ca cele din fotografiile de pe Pinterest, să știi că nu este foarte greu de îndeplinit acest vis! Trebuie doar să știi de unde începi și să te apuci de treabă.

8

Specialiștii spun că principala regulă în amenajarea unei bucătării este cea a triunghiului, laturile imaginare ale acestuia fiind formate din liniile care unesc cele trei puncte de interes dintr-o bucătărie: aragazul, frigiderul și chiuveta. Apoi, trebuie să te gândești că bucătăria ta este musai să fie aerisită natural și să fie luminoasă, dar nici să nu aibă prea multe obiecte decorative. Mobila trebuie să fie ușor de montat, dar și ușor de folosit, cele mai esențiale obiecte din bucătărie fiind, fără doar și poate, blatul și chiuveta. Este evident că detaliile fac diferența, așa că trebuie să te gândești foarte serios la culorile în care vrei să-ți amenajezi bucătăria.

2

Un alt aspect foarte important de care trebuie să ții neapărat seama este protejarea peretelui de deasupra blatului, care poate fi acoperit fie cu mozaic, fie cu plăci ceramice, sticlă securizată, piatră naturală ori alte materiale. Gresia și faianța sunt de asemenea foarte importante. Dacă știi ce vrei, dar nu ai habar ce trebuie să faci pentru ca bucătăria ta să arate exact ca în pozele de pe Pinterest sau să ajungă într-o fotografie pe Pinterest, poți cere ajutorul specialiștilor de la Ceramiche Mariner, care îți dau la dispoziție cu sfaturi și… proiecte 3D create virtual.

3

Așadar, după ce ți-ai ales modelele de pe Pinterest, tot ceea ce mai rămâne de făcut este să arunci o privire pe site-ul Ceramiche Mariner, unde găsești gresie și faianță de cea mai bună calitate, la preț de producător, sau să mergi în showroomul companiei din Timișoara, de pe str. Divizia 9 Cavalerie nr. 64. Acolo găsești tot ce trebuie pentru a da un aer modern bucătăriei tale.

4

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

5

Compania italiană a început să producă materiale ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante companii, care răspundea nevoilor diferitelor firme, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara. Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.

9
Regulament de plasare a anunturilor