Concert in premiera mondiala, transmis live la Timisoara: Ed Sheeran – Jumpers for Goalposts

De Simona Popovici Donici
D’STARS în parteneriat cu ScreenLive, aduce în România un concert în premieră mondială, prin satelit de la Londra: Ed Sheeran – ”Jumpers for Goalposts”.

Performanţele tânărului muzician Ed Sheeran sunt realmente impresionante: peste 2 miliarde de vizualizări pe Youtube şi 7 milioane de abonaţi, peste 17 milioane de discuri vândute. Este artistul nr. 1 mondial, desemnat de Spotify și s-au vândut peste 240.000 bilete într-o singură zi la show-ul său.

Albumul său “X” a ajuns nr. 1 în 22 de ţări, din Argentina până în Indonesia, din Canada până în Africa de Sud. Totodată, “X” a fost sistematic în Top 10 pe durata întregului an în Australia, Islanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Suedia, Marea Britanie, iar la nivel global, “X” a atins tiraje de platină de 56 de ori. Ed Sheeran a fost desemnat în mod oficial drept ”Cel mai bine vândut artist solo masculin pe 2014”. Pe Spotify, albumul “X” a fost descărcat de 1,4 mld ori, iar pe iTunes, “X” a ajuns pe locul 1 în cadrul a 93 de pieţe.

Statisticile reflectării sale în rețelele social media sunt uluitoare: 13 milioane de aprecieri (”Likes”) pe Facebook, 15 milioane de fani (followers) pe Twitter @edsheeran, aproape 5 milioane de abonați pe Instagram @teddysphotos. Artistul deține o bază de date consistentă de 800.000 adrese de e-mail, cu care comunică.

Transmisia la Timișoara a concertului în premieră mondială va avea loc joi, 22 oct. 2015, de la ora 20:30, la Sala de concerte a Liceului “Ion Vidu”, Timişoara. Biletele costă 30 lei, putând fi cumpărate de la casieria Cinema Timiş, deschisă zilnic între orele 15:00 – 19:00.

În România, concertul “Ed Sheeran – Jumpers for Goalposts” mai poate fi urmărit şi la Bucureşti, Braşov, Tg. Mureş, Botoşani, Oradea, Satu Mare, Deva.

Transmisia prin satelit debutează cu o secţiune specială Live (60′), în care artistul va cânta pe suprafaţa de iarbă din Piaţa Leicester, Londra, dupa care va fi difuzat filmul-concert “Jumpers for Goalposts” (100′).

În iulie 2015, Ed Sheeran a devenit primul artist care a cântat solo pe celebrul stadion Wembley din Londra. Au fost trei seri istorice, cu 240.000 de fani, şi un artist aflat singur pe scenă.

Ed Sheeran îşi entuziasmează fanii cu hiturile sale muzicale, plasate în top pe întreg mapamondul. Printre ele: Sing, The A Team, Don’t, sau Thinking Out Loud. Spre surpriza generală şi marea satisfacţie a publicului, pe scenă i s-a alăturat pentru un duet, legendarul muzician Sir Elton John. Alături de interpretările muzicale scenice (80′), filmul-concert conţine pasaje din drumul triumfător parcurs de către Ed, până la seria de concerte de pe Wembley, vânzările sale de zeci de milioane de albume, amintiri despre premiile primite, impresii despre concertele sale susţinute în diferite colţuri ale lumii. Durata însumată a pasajelor documentare este de 20 de minute.

Evenimentul cinematografic va oferi milioanelor sale de fani de pe tot mapamondul oportunitatea unei cunoaşteri mai intime a lui Ed Sheeran, artist ce-a reuşit să devină protagonistul unor vânzări cu tiraje record multi-platină, iar celor care au fost deja la un concert de-al său, ocazia de-a retrăi interpretările sale fermecătoare.

Urmăriţi campaniile lui Ed Sheeran de pe Facebook, Twitter şi Instagram.