Comunicat de presa

Reactualizat la:
Comunicat de presa
ADVERTORIAL. Centrul Multifuncţional Transfrontalier de Informare și Promovare Turistică a devenit astăzi un actor implicat și inovativ în Timișoara. Centrul popularizează obiectivele turistice ale regiunii, prin mijloace tradiţionale și moderne, informează vizitatorii despre atracţii, evenimente, posibilităţi de transport și cazare.


Un rol complementar al Centrului este de a găzdui evenimente din domeniile știinţific, artistic, cultural, răspunzând nevoilor comunităţii locale. Sunt organizate cu periodicitate ateliere de pictură, expoziţii ale proiectelor de arhitectură, expoziţii de pictură și de fotografie.

Centrul funcţionează, de luni până sâmbătă, în incinta Bastionului Theresia din Timișoara, pe strada Hector, în apropierea Punctelor Cardinale.

Complexul Bastionului Theresia Timișoara, amplasat în centrul istoric al orașului Timișoara, zonă de rezervaţie istorică naţională, este o rămășiţă a vechii centuri de fortificaţii construită între
anii 1723–1765, după cucerirea cetăţii de către armata imperială austriacă, și oferă Timișoarei un simbol baroc clasificat în Lista monumentelor istorice naţionale.

livmusecsotm_release_2_ro-on_line1
Regulament de plasare a anunturilor