Compania furnizoare de gaze naturale ofera factura electronica

De M. Hoster
2Comentarii
Compania furnizoare de gaze naturale ofera factura electronica
Furnizorul de gaze naturale din Timişoara oferă clienţilor o nouă posibilitate, modernă, de a primi facturile lunar. Cei care doresc pot opta pentru factura electronică, primit pe e-mail. E.ON Energie România lansează un serviciu modern, simplu şi confortabil destinat consumatorilor de gaze naturale, şi anume factura în format electronic, pentru care pot opta, începând cu luna martie a.c., toţi clienţii casnici.

Numărul de clienţi ai companiei care au optat pentru serviciile online a ajuns în prezent la circa 140.000 de utilizatori.

„E.ON Energie România completează suita de servicii online oferite clienţilor prin introducerea facturii electronice, ale cărei beneficii pentru cei care optează pentru acest serviciu sunt reprezentate în primul rând de rapiditate, eficienţă şi timp câştigat. Sperăm că aceste atuuri, alături de confortul pe care îl conferă, vor convinge tot mai mulţi clienţi să opteze pentru factura electronică. Nu în ultimul rând, am vrea să subliniem faptul că fiecare opţiune pentru versiunea online a facturii înseamnă o mână de ajutor pe care utilizatorii o dau pentru protejarea naturii, prin tipărirea a cât mai puţine facturi“, a declarat Dan Morari, directorul General E.ON Energie România.

Funcţionalităţile platformei E.ON Myline au fost extinse, iar serviciul a fost optimizat în vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurată, totodată, o securitate crescută a datelor cu caracter personal, precum şi reducerea timpului de răspuns la solicitările utilizatorilor.

Clienţii vor fi notificaţi lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscală.

Clienţii casnici E.ON care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale în baza unei opţiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro.

Pentru promovarea noului serviciu compania va derula şi o campanie care va oferi numeroase premii. La cursa pentru premiile campaniei, care constă în 20 de frigidere si 10 maşini de spălat, pot participa clienţii casnici persoane fizice, înscrierea în concurs fiind făcută automat pe www.myline-eon.ro, prin exprimarea opţiunii pentru primirea facturii în format electronic. Utilizatorii care şi-au exprimat această opţiune înaintea începerii campaniei vor intra automat în tragerea la sorţi.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor