Colegiul Tehnic Valeriu Braniste – partener pentru calitate!

De Corina Eva
Elevii din Lugoj si-au prezentat si sustinut ideiile de Ziua Calitatii
Elevii din Lugoj si-au prezentat si sustinut ideiile de Ziua Calitatii
„Când spunem că un profesor/ o şcoală este bun/ bună?” sunt numai două dintre întrebările la care au răspuns elevii Colegiului Tehnic ,, Valeriu Branişte” din Lugoj, de Ziua Mondială a Calităţii.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Calităţii, 10 noiembrie 2011, Comisia de evaluare şi asigurare a calităţii de la Colegiul Tehnic ,, Valeriu Branişte” a desfăşurat o activitate cu sloganul: Calitate, nu superficialitate! Obiectivul dezbaterii a fost îmbunătăţirea continuă a calităţii bunurilor şi serviciilor oferite de producătorii actuali şi viitori, prin mărirea interacţiunii dintre calitatea cerută, calitatea proiectată şi calitatea realizată.

Accentul dezbaterii a fost pus pe calitatea actului educaţional, obiectiv declarat şi asumat de către Colegiul Tehnic ,, Valeriu Branişte”, obiectiv care se realizează încet, cu paşi mici, dar se realizează!

Elevii şi profesorii au răspuns cu argumente la întrebări precum: când spunem că un profesor/ o şcoală este bun/ bună şi din ce perspectivă?, ce mod de evaluare preferăm?, ce aşteptăm de la şcoală?

,,Şcoala noastră a fost acceptată ca membru, din 480 de candidaţi, într-un proiect european numit “Parteneriat pentru calitate”, format din 16 reţele pe diferite domenii, fiecare reţea fiind constituită dintr-o şcoală-centru de resursă şi cinci şcoli membre. Astfel, Colegiul Tehnic ,,Valeriu Branişte” este unul dintre cele 96 licee din ţară, unul dintre cele trei din judeţ şi singurul liceu din zona Lugoj acceptat în acest proiect. Rezultatul aşteptat? Prin exemple de bună practică, îmbunătăţirea calităţii educaţiei şi formării profesionale!” a declarat Nicoleta Bogos, directorul adjunct al liceului.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !