CFR Calatori demareaza o campanie de salubrizare si reparare a vagoanelor

De Marcel Hoster
5Comentarii
CFR Calatori demareaza o campanie de salubrizare si reparare a vagoanelor
© TION: CFR Calatori demareaza o campanie de salubrizare si reparare a vagoanelor
Aflată în căutare de pasageri, care în ultima perioadă aleg alte mijloace pentru a ajunge la destinaţie, compania CFR Călători anunţă demararea, în luna aprilie 2016, a acţiunii intitulate „Luna curățeniei”. În cadrul acesteia se va desfășura campania „Trenuri curate – călătorii minunate”, ceferiştii propunându-şi să repare şi să salubrizeze vagoanele puse în circulație.


Campania iniţiată constă în diferite acțiuni de curățenie şi se bazează pe eforturile comune ale feroviarilor, pasionaților de călătorii cu trenul și ale pasagerilor. În ceea ce privește activitatea CFR Călători, campania „Trenuri curate – călătorii minunate” va însemna efectuarea unor importante operaţiuni de salubrizare şi reparații la vagoane, subansamble ale vagonului, compartimente, peroane de urcare şi culoare ale vagoanelor, dar şi exteriorul acestora. Ceferiştii îşi propun salubrizare radicală, curățarea tapiţeriei, a toaletelor, spălarea şi repararea perdelelor, demontarea şi vopsirea coşurilor de gunoi, repararea melaminei deteriorate, a mecanismelor de acţionare a ferestrelor, închizătorilor şi opritorilor, verificarea uşilor, a mecanismelor acestora, efectuarea reglajului necesar, verificarea și repararea sistemelor de rulare a uşilor laterale şi frontale, a mecanismelor de închidere-deschidere a uşilor de acces în vagon și a uşilor frontale acționate prin panoul electric; spălarea tablelor de indicaţie şi, unde este cazul, revopsirea acestora şi refacerea inscripţiilor, verificarea și repararea funcţionării instalaţiilor de climatizare și ventilaţie, a instalaţiilor de iluminat și a dispozitivelor de afișaj.

Rămâne de văzut cât din toate aceste doleanţe vor şi deveni realitate, dacă ne gândim că de ani buni calitatea vagoanelor folosite şi curățenia din acestea lasă de dorit. E drept, şi călătorii sunt responsabili în mare parte de distrugerile apărute.

Pe toată durata campaniei, vor fi transmise mesaje în trenuri și gări. CFR Călători așteaptă propuneri concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de călătorie la adresa de e-mail comunicare.calatori@cfrcalatori.ro .5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor