Cateva mii de locuri sunt oferite de Universitatea de Vest Timisoara la admiterea din toamna

De Marcel Hoster
1Comentariu
Cateva mii de locuri sunt oferite de Universitatea de Vest Timisoara la admiterea din toamna
© foto: arhiva
Începutul lunii septembrie aduce și debutul celei de-a doua sesiuni de admitere la facultățile timișorene. Și Universitatea de Vest Timișoara oferă tinerilor dornici de studiu posibilitatea să ocupe unul dintre cele câteva mii de locuri rămase neocupate la admiterea din vară.

180 de locuri bugetate și 2.300 cu plată scoate la concurs Universitatea de Vest Timișoara în cea de-a doua sesiune de admitere la facultate. Sunt 76 de specializări, la 11 facultăți: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie și de Administrare a Afacerilor; Educație Fizică și Sport; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică și Teatru; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării. Sesiunea de admitere de toamnă la Universitatea de Vest din Timișoara are loc în perioada 4 – 17 septembrie.

„Eforturile noastre sunt concentrate pe mai multe paliere. Suntem atenți atât în ceea ce privește oferta educațională, cât și cea socială. Astfel, ne asigurăm că studenții au o experiență educațională optimă. Avem disponibile șapte tipuri de burse, dar și alte forme de sprijin material. De asemenea, am investit constant în ultimii ani în modernizarea căminelor noastre. Oferta UVT pentru viitorii studenți este completă, plecând de la furnizarea de competențe de înalt nivel, la o infrastructură educațională și socială superioară”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Oferta Universității este completată cu pachete de sprijin financiar, pe diferite categorii, instituția oferind șapte tipuri de burse, cu sume care ajung și la 1.100 lei, plus alte forme de sprijin material. De asemenea, la UVT se pune accentul și pe asigurarea condițiilor optime în cazarea studenților, instituția asigurând 3.000 de locuri în 10 cămine modernizate în permanență.

Detalii despre oferta educațională și procedura de admitere pot fi găsite aici. Întrebările pot fi trimise și pe acest grup de Facebook.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor