Candidatul ”Time out, Ciuhandu”, Ion Raducanu, vrea din nou la Primaria Timisoara

De Bogdan Marta
Reactualizat la:
6Comentarii
Ion Raducanu candideaza la Primaria Timisoara
Ion Raducanu candideaza la Primaria Timisoara
Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, face o nouă încercare de a cuceri Primăria Timişoara, după ce, în 2008, a fost candidatul PSD la funcţia de primar, având sloganul „Time out, Ciuhandu”. La Consiliul Judeţean Timiş, UNPR îl aruncă în bătălia electorală pe Iosif Ingrisch, un om de afaceri local.

Ion Răducanu, însoţi de Iosif Ingrich şi deputaţii Maria Barna şi Claudiu Ţaga au depus, luni, dosarele pentru înscrierea în campania electorală. La final, Răducanu a declarat că diferenţa dintre el şi ceilalţi candidaţi anunţaţi pentru funcţia de primar al Timişoarei este că aceştia sunt de profesie bugetari, în timp ce el este manager.

„Suntem mulţumiţi că am reuşit să depunem liste pentru 75 la sută din localităţile judeţului. Astăzi (luni – n.r.) am depus lista pentru primărie şi depunem şi la Consiliul Judeţean Timiş. Am luat decizia de a candida la funcţia de primar al municipiului Timişoara din respect pentru Timişoara şi pentru timişoreni. Decizia mea de a mă pune la dispoziţia oamenilor a fost determinată de faptul că trebuie să constat, din nou, că cei vor să candideze la primărie nu cred că au ceva cu funcţia de manager al acestui oraş. Şi am văzut că marea majoritate sunt ori iubitori de muzică, ori iubitori de bloguri, ori iubitori de politică. Toţi au fost bugetari, toţi au trăit din banii de la stat, niciunul nu a demonstrat până acum că este un manager care poate să conducă Timişoara. Şi cred că a venit momentul ca Timişoara să aibă un manager în frunte, care să facă mai puţină politică şi care să facă administraţia de care acest oraş are nevoie”, a spus Răducanu.

Preşedintele UNPR Timiş şi-a amintit şi de campania electorală din 2008, când a obţinut 15,17 la sută din voturile timişorenilor şi a ocupat locul trei.

„Acum <<Time out, Ciuhandu>> s-a cam terminat, dânsul şi-a luat singur pauză şi l-a lăsat pe dl. Orza. Şi sigur, dl. Orza nu poate să continue ce a lăsat dl. Ciuhandu, pentru că dl. Ciuhandu nu a lăsat nimic de continuat. Dl. Orza nu cred că poate să explice ce au făcut cu 2 miliarde de lei în 16 ani, pentru că nu se vede în oraş. (…) Eu am mai făcut dovada o dată că ştiu ce vreau pentru Timişoara, n-am reuşit atunci, voi reuşi de data asta”, a spus Răducanu.

În opinia lui, Robu, Orza şi el sunt candidaţii cu cele mai mari şanse de a câştiga funcţia de primar al Timişoarei, finalul urmând să fie unul la fotogramă.

„Noi vom pleca toţi de la aceeaşi linie de start şi cred că la sosire va trebui să fie cineva cu un aparat de filmat, pentru că probabil va fi la fotogramă. Toţi (adversarii – n.r.) sunt redutabili prin personalitatea lor. Probabil că lupta se va da între susţinătorii şi moştenitorii dl. Ciuhandu, dl. Robu, care reprezintă PNL şi, probabil, unul dintre contracandidaţii redutabili voi fi eu”, a concluzionat Răducanu.

La funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, UNPR îl susţine pe Iosif Ingrisch, un om de afaceri local.

UPDATE: UNPR şi-a depus şi listele de candidaţi pentru Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş.

Iată lista celor propuşi de UNPR Timiş pentru Consiliul Local Timişoara:

1. Ion Răducanu

2. Ileana Turdeşan

3. Aristică Lăpădat

4. Florea Vlad

5. Florica-Maria Puşcaş

6. Patricia Bociu

7. Marius Teodorescu

8. Daniela Donoş

9. Sorin Circeag

10. Dominic-Constantin Mitrică-Mărăcine

11. Traian Vese

12. Ion Popa

13. Ion Căluşeriu

14. Corina Legian

15. Costel Bursuc

Iată lista celor propuşi de UNPR pentru Consiliul Judeţean Timiş:

1. Iosif Ingrisch

2. Alexandru Cristea

3. Ion-Silviu Radu

4. Petre Mihai

5. Marcel Popescu

6. Dan-Constantin Goldiş

7. Marcel Grigorescu

8. Octavian Niţulescu

9. Carmen-Mihaela Maxin

10. Mariea Ştefan

11. Gheorghe Pribeanu

12. Radu Marius Bâte

13. Liviu Petrişor

14. Elena-Ancuţa Mircea

15. Claudiu-Adrian Chelu.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor