Blocul in care locuiesc angajati ai Spitalului Judetean Timisoara intra in renovare. In apartamente se vor muta si angajati ai CJ Timis

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
2Comentarii
Blocul in care locuiesc angajati ai Spitalului Judetean Timisoara intra in renovare. In apartamente se vor muta si angajati ai CJ Timis
© TION: Blocul in care locuiesc angajati ai Spitalului Judetean Timisoara intra in renovare. In apartamente se vor muta si angajati ai CJ Timis
Consiliul Judeţean Timiş începe renovarea blocului de apartamente de lângă Spitalul Judeţean Timişoara. Apartamentele sunt destinate angajaţilor Spitalului Judeţean Timişoara, dar după renovare aici vor sta şi angajaţi ai Consiliului Judeţean Timiş.

În acest condominiu îşi vor găsi locul, după renovare, alături de angajaţii spitalului, şi cei care lucrează la Consiliul Judeţean Timiş. Totuşi, pentru a sta în bloc trebuie să îndeplineşti anumite condiţii, iar prima şi cea mai importantă este să nu deţii alte proprietăţi. Pe perioada renovării, medicii din bloc sunt nevoiți să-şi găsească o altă locuinţă, iar la finalizarea lucrărilor vor reveni în apartamentul proaspăt renovat. Medici care stau deja în acest bloc (peste 20 de familii) eliberează apartamentele în acest weekend, pentru ca lucrările să poată începe.

Conducerea Spitalului judeţean Timişoara le-a găsit celor care nu au unde sta (aproximativ cinci familii) câteva locuințe în care să se mute pe perioada reparațiilor. Restul, până la 20, vor sta la rude sau la prieteni. În acest bloc, care intră în renovare, locuiesc asistente, infirmiere, personal angajat al Spitalului Județean Timișoara. Lucrările sunt estimate să dureze opt luni.

Blocul este situat în locul fostului Institut de Medicină Legală. Etajele 2 şi 3 sunt ocupate, prin închiriere, de către angajaţi ai Spitalului Judeţean Timişoara, iar parterul şi etajul I sunt libere, aflate într-o stare avansată de degradare. Nimeni nu-şi va pierde contractul de închiriere, atâta timp cât cei care sunt acolo se încadrează în cerinţele pentru obţinerea unor locuinţe sociale, adică nu mai posedă alte proprietăţi, dă asigurări conducerea Spitalului Județean Timișoara. Sunt aproximativ 50 de apartamente în acest bloc.

Va fi o chirie modică pentru angajaţii CJ Timiş şi pentru cei de la spital. Se vor schimba geamurile, uşile, se va reface acoperişul. Investiţia se va face din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Timiş. În bugetul CJ Timiş pe acest an, pentru reabilitarea și reamenajarea apartamentelor din imobilul din str. Martir M. Ciopec nr. 3 este destinată suma de 2.347.000 lei.

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor