Black Friday. Scoala de soferi costa cu 20 la suta mai putin, la Blitz

Black Friday. Scoala de soferi costa cu 20 la suta mai putin, la Blitz
© foto: Blitz
ADVERTORIAL. Școala de șoferi costă cu 20 la sută mai puțin, la Blitz. Black Friday aduce reduceri importante pentru cei care vor să își ia permisul de conducere, la Timișoara. Reprezentanții școlii auto Blitz anunță 20 la sută reducere din suma avansată pentru cei care se înscriu la cursurile școlii de șoferi.

Grupul de Firme Blitz a luat fiinţă în septembrie 1991 cu activitatea de școlarizare a viitorilor conducători auto. Grupului i s-au adăugat societăţi comerciale cu profil de învăţământ secundar, transport în regim de taxi şi serviciul de pază şi protecţie. Școala de şoferi a diversificat activitatea prin organizarea de cursuri de conducere defensivă pentru societăţile cu flotă de autovehicule, pentru reducerea accidentelor de circulaţie.

Black Friday aduce, reduceri pentru cei care se înscriu la cursurile școlii de șoferi Blitz. Reducerea de 20% din suma avansată este valabilă în luna noiembrie.

Grupul nostru continuă școlarizarea personalului în transporturi rutiere și anume că după obținerea permisului de conducere profesionist noi efectuam și cursuri pentru obținerea certificatului de conducător auto marfă, persoane și transport mărfuri periculoase și agabaritice.

(664297)