Balul caritabil Maria, un eveniment monden şi caritabil de succes

De S.P.D.
Balul caritabil Maria, un eveniment monden şi caritabil de succes
Balul caritabil Maria, un eveniment monden şi caritabil de succes
Aproape 20 de mii de lei s-au strâns la cel de-al cincilea Bal Maria, unul dintre cele mai importante evenimente mondene şi filantropice din Timişoara. Banii sunt o adevărată mană cerească pentru Serviciul de Ajutor Maltez, care îşi poate continua astfel impresionanta muncă socială în sprijinul comunităţii.

Balul Caritabil Maria este un eveniment anual, organizat de Serviciul de Ajutor Maltez în România Filiala Timişoara.

La cea de-a cincea ediţie, la care au participat invitaţi din ţară şi străinătate, s-a reuşit strângerea sumei de 19.500 lei, bani care se vor folosi pentru asigurarea continuităţii activităţilor în curs de desfăşurare.

Mulţumiri speciale adresăm Dr. Narcisa Mederle, Iva Berghmann, Szani Mihai, Teatru Maghiar de Stat “Csiky Gergely”, Christian Rusik, Molnos Lajos, Bikkfalvi Jozsef, Nyugati Jelen, Tineretul Maltez fil.Timişoara, Mugur Şerdean şi Secretariatul General al Serviciului de Ajutor Maltez în România!

Ediţia din acest an a reunit un număr mare de participanţi din ţară şi străinătate. După o deschidere festivă susţinută de patronul balului, Tibor Kálnoky, Titlul de Cavaler al Balului Maria 2012 a fost adjudecat pentru o sumă de 1.400 de lei. Pentru aceşti bani, dr. Ovidiu Mederle şi partenera sa, prezentatoarea balului şi a licitaţiei, dr. Narcisa Mederle, au avut onoarea valsului de deschidere.

Surpriza pregătită de organizatori a fost dedicată Mariilor prezente, care au avut parte de o urare muzicală bilingvă: La mulţi ani Maria, cântată atât în limba română cât şi în engleză.

Tradiţionala tombolă a ademenit participanţii cu 32 de premii mari şi 120 de premii mici, în schimbul unei investiţii de 10 lei.

Licitaţia, cel mai important moment al balului, a fost condusă de Dr. Mederla Narcisa şi le-a stârnit interesul celor cu suflet mare şi cu dare de mână, astfel că sumă obiectelor licitate se ridică la 10.000 lei!”, a relatat dr. Bárányi Ildikó, preşedintele filialei din Timişoara a SAMR.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor