Atentie, soferi! S-au stabilit zilele in care incep sa functioneze noile semafoare din Timisoara

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
47Comentarii
Atentie, soferi! S-au stabilit zilele in care incep sa functioneze noile semafoare din Timisoara
© Tion: Atentie, soferi! S-au stabilit zilele in care incep sa functioneze noile semafoare din Timisoara
Luna iulie este luna noului sistem de management al traficului din Timișoara. Rând pe rând, în următoarea perioadă, vor fi puse în funcțiune noile semafoare. Până la sfârșitul lunii vor funcționa toate.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, începând de marți, 5 iulie, vor fi pornite, în mod eșalonat, noile sisteme de semaforizare din mai multe intersecții. A fost stabilit așadar un program pe zile, conform căruia vor intra în funcțiune noile semafoare și intersecțiile în care au fost montate.

Așadar, primele semafoare ce vor fi pornite se află în intersecțiile Take Ionescu-Aurel Popovici și Take Ionescu-Filipescu – 5 iulie.

Miercuri, 6 iulie, vor fi puse în funcțiune semafoarele din intersecțiile Take Ionescu-Dimitrie Gusti (n.r. Inspectoratul de Poliție) și Take Ionescu-Înfrățirii.

De joi, 7 iulie, vor fi pornite cele din intersecțiile străzilor Take Ionescu-Enric Baader și Simion Bărnuțiu-Samuil Micu, iar vineri, 8 iulie, cele de la Simion Bărnuțiu-Renașterii și Gheorghe Adam-trecerea de pietoni de la spital.

Potrivit programului primăriei, luni, 11 iulie, vor fi puse în funcțiune semafoarele din intersecțiile Avram Imbroane-Mihail Kogălniceanu și Dacilor cu Splaiul Peneș Curcanul, pentru ca marți, 12 iulie, să pornească cele din Dacilor cu Nistrului și Dacilor cu Mihalache și Ștefan cel Mare.

Semafoarele din intersecțiile 3 August 1919-Episcop Lonovici și 3 August 1919-Splaiul Nistrului vor porni miercuri, 13 iulie, iar cele de la intersecțiile Revoluției din 1989-Nicu Filipescu și Revoluției din 1989-Constantin Loga în 14 iulie.

Vineri, 15 iulie, vor începe să funcționeze semafoarele din intersecția Revoluției din 1989 cu Eminescu și Goldiș, precum și cele din Proclamația de la Timișoara-Francesco Griselini.

În 16 iulie, sâmbătă, vor fi puse în funcțiune cele din intersecțiile Proclamația de la Timișoara-Augustin Pacha și Sf. Ioan-trecere de pietoni în Piața Eliade.

Duminică, 17 iulie, vor porni semafoarele din intersecțiile Republicii-Paris și Bd. 16 Decembrie 1989-Gh. Doja.

În 18 iulie, luni, vor funcționa cele din Piața Mocioni și din intersecția Carol I cu Ion Ghica, iar marți, 19 iulie, cele din Carol I cu Iancu Văcărescu și Bd. 16 Decembrie 1989 cu Iancu Văcărescu, pentru ca o zi mai târziu, miercuri, 20 iulie, să pornească cele din intersecția Bd. 16 Decembrie 1989 cu Al. Odobescu și Ion Ghica și Aleea F.C. Ripensia-trecere de pietoni Cămin 19C.

În ziua 15, adică joi, 21 iulie, vor fi puse în funcțiune semafoarele din intersecțiile Joszef Preyer cu Mangalia și Joszef Preyer cu Crizantemelor, iar în 22 iulie, vineri, cele din Joszef Preyer cu Căpitan Damșescu și Ion Barac cu Bd. Dâmbovița.

Sâmbătă, 23 iulie, vor porni semafoarele din intersecțiile Dâmbovița cu Ana Ipătescu și Calea Șagului cu Bujorilor, iar duminică, 24 iulie, cele din Calea Șagului cu Ana Ipătescu.

Semafoarele din Piața Iuliu Maniu vor fi puse în funcțiune luni, în 25 iulie, iar în 26 iulie vor fi pornite cele din intersecțiile Calea Șagului cu Rusu Șirianu și Calea Torontalului cu Călan.

În Piața Mărăști – Oituz cu Calea Alexandru Ioan Cuza și cu Gheorghe Dima – semafoarele vor fi pornite miercuri, 27 iulie, iar cele din intersecția Michelangelo cu I.C. Brătianu o zi mai târziu, în 28 iulie.

Semafoarele din intersecțiile I.C. Brătianu cu Grozăvescu și Michelangelo cu Academician Alexandru Borza vor porni vineri, 29 iulie, iar în ultima zi programată, sâmbătă, 30 iulie, vor fi puse în funcțiune semafoarele din intersecțiile Calea Martirilor cu Martir Ioan Stanciu și Nemoianu cu Liviu Gabor.

Potrivit primarului Nicolae Robu, sistemul de trafic management, implementat pe fonduri europene, va fi funcțional sută la sută în toamna acestui an. Șoferii ar trebui să beneficieze și de undă verde pe străzile din Timișoara.

Articole pe aceeași temă:

Radarele de la Semaforisoara sunt degeaba. Inca nu se pot da amenzi

Semaforisoara va functiona 100% abia din iarna47Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor