Angajatii ZF au curatat Padurea Verde

Angajatii ZF au curatat Padurea Verde
© foto: TRW/ZF Group
ADVERTORIAL. Cu ocazia Zilei Pamantului, peste 150 de angajati ai companiei ZF Group din Timisoara au organizat si sustinut o actiune de ecologizare a spatiului verde care inconjoara fabrica. Inarmati cu saci menajeri, manusi de protectie si multa determinare, acestia au adunat toate deseurile gasite in calea lor si au facut o reala diferenta in fiecare loc prin care au trecut. Impactul actiunii de ecologizare a fost unul cu adevarat vizibil: s-a umplut un intreg container de 40 mc.

Este al treilea an consecutiv cand angajatii voluntari desfasoara acest program la Padurea Verde sub deviza: „Aleg sa ma implic!”. Doua scopuri majore stau la baza determinarii lor. Primul si cel mai important a fost cel de curatare a zonei de toate deseurile abandonate, acestea fiind nu numai inestetice, dar si daunatoare padurii. Un al doilea scop a fost dorinta de a-i inspira pe cei ce vor sa se implice in actiuni comunitare, demonstrand ca protejarea mediului inconjurator este responsabilitatea fiecaruia.

angajatii-zf-au-curatat-padurea-verde-3

TRW Automotive Safety Systems produce sisteme de siguranta pentru masini si este prezenta de peste 14 ani in Timisoara. In 2015, TRW a fost achizitionata de grupul ZF devenind astfel unul dintre cei mai mari furnizori globali pentru industria automotive.

angajatii-zf-au-curatat-padurea-verde-4

Compania demareaza anual multiple actiuni de constientizare a populatiei dar si a angajatilor despre efectele negative ale comportamentului iresponsabil fata de mediul inconjurator, precum si activitati de formare a unei conduite prietenoase fata de comunitate.
Regulament de plasare a anunturilor