Agresiunea asupra lui Busuioc duce Garda Financiara pe capul patronului spalatoriei auto

De M. Hoster
Costel Busuioc
Costel Busuioc
Miercuri seara, Costel Busuioc, celebrul zugrav devenit tenor, a fost agresat în sediul unei spălătorii auto din Timişoara. Cazul a avut efecte nebănuite şi în domeniul fiscal. Busuioc a declarat că agresiunea a apărut după ce a cerut bon fiscal pentru serviciile plătite, dar nu a primit niciun fel de documente.

Ca urmare a cazului mediatizat în care Costel Busuioc a fost agresat la Timişoara pentru că a solicitat bonul fiscal la o spălătorie, Garda Financiară s-a autosesizat şi a demarat o acţiune de control la respectivul agent economic. Reprezentanţii Fiscului verifică actele contabile şi memoria fiscală a societăţii care operează respectiva spălătorie. Neemiterea bonului fiscal pentru operaţiunile comerciale efectuate de către agentul economic constituie contravenţie, se sancţionează cu amenzi cuprinse între 8.000 şi 40.000 lei şi poate atrage după sine suspendarea activităţii societăţii pentru o perioadă de trei luni.

Neîndeplinirea obligaţiei de a se dota şi de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, emiterea de bonuri cu o valoare inferioară celei reale precum şi neintroducerea datelor înscrise pe rola jurnal privind tranzacţiile efectuate de la ultima închidere zilnică până în momentul ştergerii memoriei operative constituie contravenţii sau, după caz, infracţiuni. Clienţii trebuie să solicite şi să păstreze bonurile fiscale asupra lor până la părăsirea unităţii de livrare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, în vederea prezentării lor la un eventual control.

Costel Busuioc s-a adresat poliţiei, miercuri seara, pentru a reclama o agresiune petrecută asupra sa într-o spălătorie auto din Timişoara. În sediul secţiei de poliţie lui i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Costel Busuioc, batut intr-o spalatorie din Timisoara dupa ce a cerut bon0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor