Agentia de turism Ultramarin te invita in mini-vacanta de Rusalii pe taramul fericirii – Zell am See

Reactualizat la:
Agentia de turism Ultramarin te invita in mini-vacanta de Rusalii pe taramul fericirii – Zell am See
© foto: Ultramarin
ADVERTORIAL. Vă doriți o vacanță de răsfăț al simțurilor, într-un cadru natural spectaculos, în care să aveți în același loc și munte și ghețar și lac scăldat în soare? Agenția de turism Ultramarin vă propune Zell am See – Kaprun din Austria, o zonă absolut încântătoare în care le puteți avea pe toate, plus o mulțime de variante de distracție pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă și abilități fizice.

O combinaţie irezistibilă de gheţari, munţi şi lacuri alpine face din regiunea Zell am See – Kaprun, aflată în landul Salzburg, Austria, una dintre cele mai atractive destinaţii atât pe timp de iarnă, cât şi pentru verile cu temperatură ridicată. Este locul unde cele mai frumoase peisaje ale Austriei se combină perfect cu infrastructura special creată pentru a oferi absolut toate condiţiile petrecerii unei vacanţe complete. Grija față de detalii a gazdelor stațiunii, diversitatea de instalații și echipamente de care poate profita orice turist, astfel încât să se simtă relaxat, fără griji, dar și să se distreze după bunul plac sunt ingredientele care contribuie la rețeta unei vacanțe perfecte pentru familii întregi, dar și pentru sportivii dornici de adrenalină ori dimpotrivă, pentru cei care caută liniștea departe de aglomerația urbană, într-un cadru natural de excepție.

Chiar dacă Zell am See este poate mai cunoscut pentru domeniile schiabile și pentru ghețarul Kitzsteinhorn, perfect amenajate și dotate cu tot ceea ce ar putea să își dorească un schior, fie el începător sau experimentat, gazdele s-au gândit și la cei care își doresc să petreacă o vacanță de vară în care să îmbine mișcarea în aer liber cu diverse activități, jocuri și spectacole de neuitat.

După dimineți pline de activități sportive în locuri înconjurate de munți, păduri, lacuri și vegheate de ghețarul cu zăpadă veșnică, plus plimbări cu parașuta ori cu parapanta pentru o spectaculoasă vedere panoramică asupra întregii zone, serile de vară sunt dedicate distracției. Iar punctul culminant îl reprezintă impresionantul Magic Lake Show, un spectacol de lumini, ape și culori, un show tematic magic, după cum îi spune și numele, care se petrece când soarele apune la vest de Oberspitzgau și noaptea coboară peste regiunea Zell am See – Kaprun. Atunci, pe malul lacului Zell începe showul, o adevărată încântare pentru simțuri. Asculți muzică și urmărești cum apa dansează pe ritmul muzicii, întreaga atmosferă fiind completată de lasere și instalații de lumină.

1c941f39b06ebb4ab59cfff6006ce0ac

Mirificul spectacol poate fi urmărit de pe promenada lacului, în serile de marți, miercuri și duminică de la ora 22, în lunile mai, iunie, iulie și august. Magic Lake Show are în fiecare an alte teme, cele alese pentru 2018 fiind: marți – Fericire, miercuri – Legendele rockului, duminică – Maiestuoasele ape.

La Zell am See nimeni nu se poate plictisi! Gazdele austriece s-au gândit ca fiecare turist, indiferent de vârstă, să găsească ceea ce își dorește. Așa că nu lipsesc locurile de joacă, dar nici zonele de spa, cafenelele, restaurantele, barurile, discotecile ori zona destinată pasionaților de shopping.

ZELL AM SEE – AUSTRIA – TĂRÂMUL FERICIRII

Plecări : 25-29.05.2018, 15-19.08.2018

Servicii incluse:

  • Transport cu autocarul din Timișoara
  • Cazare 1 noapte cu mic dejun în Salzburg și 3 nopți cu mic dejun în Zell am See
  • Salzburg – tur de oraș
  • Excursiile (inclusiv biletele de intrare):
– excursie cu telecabina pe muntele Schmittenhohe;
– spectacol grandios de muzică și lumini pe lacul Zell – Magic Lake Show;
– vizitarea ghețarului Kitzsteinhorn și a expoziției Gipfelwelt 3000;
– croazieră cu vaporul pe lacul Zell;
– vizitarea lacurilor de acumulare din Kaprun;
– relaxare la piscina interioară şi saună din Zell am See.

Asistență turistică

Mai multe detalii despre acest minunat loc și ceea ce oferă el aflați la sediul agenției de turism :

ULTRAMARIN TRAVEL AGENCY

Timisoara, Str. N. Paulescu, nr. 2,
Tel/Fax 004 0256-499706, 274828; 0356 101314
tel/0736405019
extern3@ultramarintm.ro
www.ultramarintm.ro
https://www.ultramarintm.ro/oferta/zellamsee

(862393)
Regulament de plasare a anunturilor