ACS Poli Timisoara obligata de FRF la plata a noi datorii catre fostii jucatori. Clubul ofera explicatii

De Marcel Hoster
2Comentarii
ACS Poli Timisoara obligata de FRF la plata a noi datorii catre fostii jucatori. Clubul ofera explicatii
© Tion: ACS Poli Timisoara obligata de FRF la plata a noi datorii catre fostii jucatori
În această săptămână, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a dat două noi sentințe favorabile unor foști jucători care au jucat la ACS Poli Timișoara în sezonul trecut. După deciziile anunțate, clubul a oferit o serie de precizări, dar important este că deciziile există și sumele trebuie plătite.

Pe lista cazurilor dezbătute de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor pentru care a dat sentințe în ultima ședință au fost din nou mai multe cazuri care au vizat ACS Poli Timișoara. Cele mai importante dintre acestea impun clubului plata unor importante datorii către foștii jucători din sezonul de Liga 1. Vorbim de sume importante, jucătorii vizați fiind Mihai Roman și Alexandru Ciucur.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Roman Mihai Alexandru în contradictoriu cu pârâtul ACS Poli Timișoara. Obligă pârâtul ACS Poli Reclamant Timișoara la plata către Roman Mihai Alexandru reclamant a sumei de 141.965 lei 153/CL/2018 brut, reprezentând drepturi Pârât financiare restante aferente ACS Poli Timișoara lunilor februarie – iunie 2018 și a sumei de 400 lei taxă de procedură”, spune prima dintre sentințele date de comisie.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de formulată de reclamantul Ciucur Teofil Alexandru în contradictoriu cu pârâtul ACS Poli Timișoara. Obliga paratul ACS Poli Timișoara la plata către reclamant a sumei de 96.000 lei”, se spune în cea de a doua ședință.

În alte două cazuri a fost decisă amânarea unei decizii pentru data de 28 august, aici fiind vorba despre antrenorul Victor Collins și un alt jucător, Alexandru Țigănașu. Așadar, sumele datorate jucătorilor și care trebuie plătite sunt importante.

ACS Poli emite precizări

Apariția informațiilor legate de datorii s-a lăsat cu reacții din partea clubului timișorean.

„Salariul jucătorului Mihai Roman este acoperit în proporție de 60% de clubul proprietar, CSU Craiova. Deci, Poli Timișoara este responsabilă să achite către fotbalist mai puțin de jumătate din suma anunțată. Poli Timișoara își asumă toate litigiile reale, nu cele inventate, și va întreprinde toate demersurile necesare pentru stabilizarea situației economice a clubului”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor