tion.ro Web analytics

Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ în săptămâna 13-17 septembrie

De Oana Bocănici

Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ în săptămâna 13-17 septembrie

Se ia curentul pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în unele localități din județul Timiș, în perioada 13-17 septembrie.
Scris de Oana Bocănici - Se ia curentul pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în unele localități din județul Timiș, în perioada 13-17 septembrie.

Locuitorii de pe mai multe artere ale Timișoarei, dar și consumatorii din alte localități ale județului vor rămâne fără energie electrică în săptămâna 13-17 septembrie. Reprezentanții e-distribuție Banat spun că întreruperile se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Luni, 13 septembrie

În Timișoara se ia curentul pe Blv.Iosif Bulbuca, Liviu Rebreanu în intervalul 9-17. În același interval se ia curentul și în Șag (IAS Olaru), Moșnița Veche (zona de lângă Str.Arlechino) și Moșnița Nouă (Zona Maier).

În aceeași zi se ia curentul și în Buziaș pe Str.Primăverii, Matei Corvin, Principala nr.33 (bloc Farmacia Levănțica), între 8.30-16.30.

Marți, 14 septembrie

În Timișoara se ia curentul la Revizia de Vagoane CFR – Str. Gării între orele 10-18 și pe Str.Petru Vintila între 11-19.

În Timiș vor fi întreruperi în Giroc (LIDL), Urseni (Zona în spate la Fântână 4), Cenad, Obad, Ciacova, în intervalul 9-17 și la Belinț între 9.30-17.30.

Miercuri, 15 septembrie

În Timișoara se ia curentul pe Ronaț Triaj, Spl. T.Vladimirescu, Spl.N.Titulescu între 9-17, iar în același interval de timp și în localitățile Charltotenburg, Buzad, Altringen, Bogda, Sintar, Comeat, Orțișoara (Zona pe lânga nr.420), Teremia Mare.

În Timiș vor fi întreruperi în aceeași zi și în Lugoj (str.Trandafirilor, Garoafelor, Ardealului, Decebal) și Costei între 9.30 – 17.30.

Joi, 16 septembrie

În Timișoara se ia curentul în P-ța Victoriei nr 7,6, Str. Goethe nr 2, M. Eminescu, 20 Decembrie nr.2, Patriarh Miron Cristea între 11-19.

În Timiș vor fi întreruperi la Biled (Zona ieșire spre Șandra și spre Satchinez), Giarmata (Zona Cartier Primăverii), Sânnicolau Mare (ARSAT AGRICULTURE) între orele 9-17, iar la Belinț între 9.30-17.30.

Vineri, 17 septembrie

În Timișoara se ia curentul pe Str.Barcelona în intervalul 10-18 și la SC OGLINDA (P-ța Crucii) de la 12 la 20.

În Timiș vor fi întreruperi la Diniaș (Zona la ieșire spre râul Bega), Săcălaz (SIMULTAN, fost SMA, SUPERCONSTRUCT, Zona str.pe lânga Gara), Șag (Zona spre Calugarite, str.XXIV, XLVII, XLVIII), Teremia Mica între 9-17 și la Lugoj (Str.Dragalina, Paun Pincio, Astalas, Closca, Crisan, Hezerisului, Romulus, Remus), Știuca, Salbagel, Zgribești, Sălbăgelul Nou între 9.30 – 17.30, iar la Darova, Buziaș (Str.Mihai Eminescu, Principala (bloc Posta si CEC) între 8.30-16.30.

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Marius says:

  Miercuri se va întrerupe curentul pe spl. Tudor Vladimirescu, putem afla in care zona ,la ce numere ? Strada e foarte lungă.

 2. timisorean1 says:

  Nemernicilor, iar suntem in anii “80?!!

 3. Cele mai noi știri

  Eveniment

  Cinci tiruri pline cu gunoi din Italia, descărcate la Lugoj. Polițiștii au întocmit dosar penal

  Ştiri din Timiș

  Impozite mai mari la Timișoara, din 2022. Cu votul lui Raul Ambruș, renegat de PNL și „adoptat” de USR

  Eveniment

  Un câine flămând și înghețat, blocat în nămol pe malul Timișului, a fost salvat de pompieri

  Ştiri din Timiș

  Scumpirea gigacaloriei, în aer. Dominic Fritz a retras proiectul de hotărâre care stabilea noul preț, s-a cerut dezbatere publică

  Sănătate

  CJ Timiș dă bani pentru o centrală proprie la Spitalul Județean, după oprirea gazului. Pături și aer condiționat, soluții de moment

  Ştiri din Timiș

  Primăria Timișoara laudă un autobuz electric turcesc, altul decât cel pe care îl cumpără Ministerul Dezvoltării

  Ştiri din Timiș

  Deputatul Alfred Simonis: Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot

  Ştiri din Timiș

  Zona Moșnița - Buziaș, fără contract de deszăpezire. Cum se pregătesc autoritățile de iarnă în județ

  Ştiri din Timiș

  Soluția pe care E.ON o propune spitalelor din Timișoara rămase fără căldură și apă caldă

  Sănătate

  VIDEO. Valeriu Gheorghiță: Dacă se menține actualul ritm de vaccinare, până la finalul anului ajungem la peste 70%

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici