tion.ro Web analytics

Au început înscrierile de proiecte la Gala Societății Civile

De Erika Iszlai

Au început înscrierile de proiecte la Gala Societății Civile

foto: Gala Societății Civile
Reactualizat la:
Asociații, fundații, grupuri de inițiativă sau persoane fizice cu inițiativă civică își pot înscrie proiectele la cea de-a XIX-a ediție a Galei Societății Civile (GSC). Acesta este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România.
Scris de Erika Iszlai - Asociații, fundații, grupuri de inițiativă sau persoane fizice cu inițiativă civică își pot înscrie proiectele la cea de-a XIX-a ediție a Galei Societății Civile (GSC). Acesta este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România.

Pe 8 aprilie au început înscrierile de proiecte la Gala Societății Civile. Ca și anul trecut, competiția este structurată în patru categorii și 16 secțiuni.

Categorii și secțiuni

 • Categoria A cu secțiunile: „Educație, Învățământ, Cercetare”, „Artă și Cultură”, „Apărarea drepturilor individuale/ colective”, „Comportament civic și Participare publică”, „Sănătate”, „Incluziune socială”, „Servicii de Asistență socială”, „Protecția mediului”, „Dezvoltare economică și socială”;
 • Categoria B cu secțiunile: „Proiecte și campanii de Voluntariat”, „Proiecte pentru Tineret”;
 • Categoria C cu secțiunile: „Programe”, „Inițiative Cetățenești” și „Campanii de comunicare pe teme sociale”;
 • Categoria D – Premii Speciale, cu secțiunile: „Premiul Special Organizația NEW ENTRY” și „Premiul Special pentru INOVAȚIE”.

„În secțiunea Inițiative Cetățenești vor fi încadrate automat toate proiectele înscrise în cadrul competiției de către grupuri de inițiativă (constituite informal) sau persoane fizice, iar în secțiunea Premiul Special Organizația NEW ENTRY vor fi încadrate automat toate proiectele înscrise în cadrul Galei Societății Civile de către organizațiile care au cel mult 3 ani de la înființare (ianuarie 2018)”, spun organizatorii Galei Societății Civile.

ONG-urile se pot înscrie la toate secțiunile, dar există una la care pot fi înscrise campanii de către orice entitate. Este vorba despre secțiunea „Campanii de comunicare pe teme sociale”. Sunt acceptate înscrieri și din partea agențiilor de comunicare, companiilor sau instituțiilor publice.

Înscrierile au loc până pe 20 mai, ora 17:00 și se fac exclusiv online, accesând site-ul Galei Societății Civile și urmând pașii din Ghidul de înscriere. După această perioadă, proiectele vor fi validate și se va publica o listă cu cele acceptate pe 21 iunie. Pentru mai multe detalii consultați regulamentul, ghidul de înscriere și descrierea secțiunilor disponibile în secțiunea Competiție.

Gala Societății Civile a fost inițiată în anul 2002 și are ca misiune recunoașterea tuturor inițiativelor luate pentru îmbunătățirea vieții într-o comunitate, promovarea și premierea spiritului civic și a responsabilității sociale în România. La ediția din 2020, Marele Premiu al Galei Societății Civile a fost acordat inițiativei „Fiecare Copil Contează”, un proiect al organizației Salvați Copiii România, înscris în secțiunea „Sănătate”.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Eveniment

  FOTO. Cameră pentru audierea copiilor amenajată de Judecătoria Timișoara și deținuții de la penitenciar

  Sănătate

  Covid-19, Timiș: trei decese și 110 cazuri noi. Scade numărul de pacienți de la ATI

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu coronavirus scade sub 4,3 la Timișoara

  Sănătate

  Coronavirus, România: peste 3.200 de noi infectări și aproape 140 de morți

  Eveniment

  Hotărârea de Guvern care a închis sălile de sport la o rată de peste 4 la mie, anulată de Curtea de Apel Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Comunicat de presă privind Măsura 2 ”Granturi pentru capital de lucru ”

  Ştiri din Timiș

  Sunteți de acord cu interdicția de hrănire a porumbeilor în Timișoara? Primăria vă cheamă la dezbatere

  Ştiri din Timiș

  Fritz și-a pus un consilier personal director la Centrul de Proiecte. Discuții finale pe regulamentul de finanțări

  România

  Vlad Voiculescu acuză: Există diferențe între datele raportate și cele reale privind decesele din cauza Covid-19

  Ştiri din Timiș

  Alin Nica militează pentru punctul de frontieră Beba Veche. Vrea să predea drumul de la Sânnicolau Mare la CNAIR

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici