tion.ro Web analytics

Pr. Paroh Ioan Jurca, deși s-a despărțit de neamul său, va rămâne pururea pomenit în rugăciunile foștilor elevi, ale credincioșilor și credincioaselor, botezați, cununați, spovediți și împărtășiți de sfinția sa, dar mai ales de cei dragi inimii lui, soția Elena și copiii Macrina, Filofteia și Andrei. Trupul sfinției sale va fi restituit pământului din care a fost alcătuit în data de 25.10.2016, începând cu orele 13, în Biserica Ortodoxă din Sînandrei. Să rugăm pe Dumnezeu să odihnească în pace pe preotul nostru paroh Ioan Jurca.
Cu inimile zdrobite de durere, ne amintim că în data de 28.04.2016, inima scumpului nostru tată, NECULAI NĂSTASE, a încetat să mai bată. Ești și vei fi mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia Amăriucăi!
Au trecut 10 ani de când a plecat pentru totdeauna dintre noi Sanda Mircea, dar în sufletele noastre el trăiește în continuare.
Pios omagiu, tristă și dureroasă amintire la împlinirea a 10 ani în 18 martie de la despărțirea pentru totdeauna de cel drag noua Vasile Cîrligeriu, îl purtăm în suflet și în gând în fiecare clipă și nu-l vom uita niciodată.
Cu aceeași durere în suflet comemoram 3 ani de la plecarea în veșnicie a celui care a fost Vărșăndan Alexandru și 9 luni de la plecarea a celei care a fost Vărșăndan Viorica. Va vom iubi mereu dragii noștri părinți. Fetele voastre, nepoții și strănepotii.
Durere, disperare, dor e tot ce mai simțim acum, la 7 ani de la surprinzătoarea plecare dintre noi a fiului nostru drag Silviu-George Crâsnic. Cu speranța că a găsit o lume mai bună, ne rugăm în continuare pentru odihna sufletului său bun. Comemorarea, duminica 06.03.2016, ora 12.
Cu durere amintim că la 8 martie a.c. se împlinește 1 an și 6 luni de când a decedat Mihăilescu Dumitru, colonel rezervă veteran de război.
Cu lacrimi și durere în suflet, soțul Dănuț, fiica Ioana, socrii Pătru și Lucia Minda, amintim trecerea a 7 ani de la despărțirea prematură de draga noastră Liliana Minda – Medic Stomatolog- .

Ştirile judeţului Timiş

Octavian Crețu a fost ales drept noul rector al UMF Timișoara
A fost ales noul rector al Universității de Medicină și Farmacie Timișoara, Octavian Crețu, acesta clasându-se pe primul loc cu o majoritate covârșitoare de voturi.

Capitala Culturala

„Take, Ianke şi Cadîr" de Victor Ion Popa vine în fața iubitorilor de teatru timișoreni
„Take, Ianke şi Cadîr" de Victor Ion Popa este una dintre cele mai marcante creații ale dramaturgiei românești. În curând o veți putea vedea la Timișoara.

Eveniment

Accident cu trei victime la limita dintre Timiș și Hunedoara. UPDATE
Accident de circulație, joi după-masă, în zona localității timișene Coșevița. Un autoturism se pare că s-a lovit de un autotren. În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite, două dintre acestea rămânând încarcerate. UPDATE: Cum s-a produs accidentul 10

Ştirile judeţului Timiş

Priveghere de noapte la o mănăstire de lângă Timișoara
La o mănăstire de lângă Timișoara, sâmbătă, slujba va începe la ora 2.30 dimineața. Este vorba despre privegherea de noapte („privegherea de toată noaptea”), o slujbă specială care se „săvârșește” cu precădere în mănăstiri, dată fiind lungimea ei.

Capitala Culturala

Linked Culture, evenimentul dedicat marketing-ului cultural, a ajuns la cea de-a patra ediție
Titus Carole și Edmond Lenarth de la Electric Castle, Ioana Păun și Cătălin Olaru sunt printre primii invitați care și-au anunțat prezența la Linked Culture 2020, eveniment dedicat marketing-ului și management-ului cultural.

Ştirile judeţului Timiş

La zece ani de la primul proiect ar putea începe lucrările la linia de tramvai din Calea Stan Vidrighin
Au trecut mai bine de zece ani de când Consiliul Local Timișoara aproba un studiu de fezabilitate pentru modernizarea liniei de tramvai din Calea Stan Vidrighin, iar consilierii locali au aprobat, la ultima ședință de plen, un nou SF. Acum, însă, sunt prevăzuți și bani în buget. Cam trei la sută din valoarea lucrării. 6

România

Companiile, obligate să depună anual la ONRC o informare privind acționarii
Noi reguli pentru companii: acestea vor trebui să depună anual, la Oficiul Național al Registrului Comerțului, o informare privind acționarii. Dacă nu vor respecta această regulă, pot risca amenzi între 5.000 și 10.000 de lei. 1

Târgul Imobiliar

Cum decorăm și mobilăm camera copilului
Camera copilului este un spațiu care, mai devreme sau mai târziu, va deveni... folositor. Ce culori folosim pentru această cameră și ce fel de mobilier alegem?

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.