tion.ro Web analytics

Locuitorii de pe mai multe străzi din comuna Giroc vor rămâne, săptămâna viitoare, luni, fără apă la robinete, din cauza unor lucrări care vor fi efectuate la reţeaua de apă potabilă din localitate, anunţă reprezentanţii societăţii Aquatim.
Echipa Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Giroc şi-a reconfirmat statutul de favorită la câştigarea primului loc la nivel naţional în cadrul concursurilor profesionale, reuşind să învingă într-o manieră entuziasmantă la penultimul examen în acest sens.
La sfârşitul săptămânii trecute, 13-15 iulie, a avut loc în Turcia, pe circuitul Istanbul Park, cea de a III-a etapă a Campionatului Naţional dar şi etapa cu numarul patru din Campionatul European de Est, unde sportivul Ionel Pascotă a participat pentru a-şi apăra Titlurile de Campion.
La un an de la despărţire, elevii şi personalul şcolii din Chişoda au trăit bucuria revederii cu Marisa Gwidt, voluntarul american din cadrul Corpului Păcii. Timp de doi ani, elevii şcolii şi-au întregit cunoştinţele de limbă engleză, învăţând cu drag, după metode ale şcolii americane.
Duminică seara, doi tovarăşi de pahar s-au certat atât de tare încât unul dintre ei, pe fondul consumului de alcool, i-a dat foc celuilalt, provocându-i arsuri grave la nivelul trunchiului şi membrelor inferioare. Agresorul, care imediat după incident a părăsit locul faptei, este căutat acum de poliţişti.
Zeci de giroceni au participat vineri seara la un eveniment organizat de Ambasada Tunisiei la Bucureşti, Consulul onorific al Tunisiei şi Asociaţia Ligii Tunisienilor din România, la Grădina de vară (Căminul cultural Giroc), pentru a viziona, dansa şi descoperi Trupa Naţionala de Artă Populară Tunisiană.
În Turcia, pe circuitul Istanbul Park, s-a desfăşurat cea de a doua etapă a campionatului naţional, unde sportivul din Giroc a fost prezent pentru a-şi apăra titlurile de Campion, câştigate anul trecut la categoriile Supersport şi Superbike.

Ştirile judeţului Timiş

Angajat RETIM reținut după ce a fost prins că fura combustibil, la Timișoara
Acuzații de furt pe numele unui bărbat de 43 de ani, angajat RETIM, la Timișoara. El este cercetat penal după ce a fost prins că fura combustibil din rezervorul unui autoturism ce aparține societății comerciale.

Ştirile judeţului Timiş

Șofer cercetat penal după ce a fost prins băut la volan, în Timiș
Dosar penal pe numele unui bărbat de 50 de ani, în localitatea timișeană Denta. El este cercetat penal după ce a fost prins că a urcat la volan deși era beat. Avea o alcoolemie de peste unu la mie.

Ştirile judeţului Timiş

Echipamente pentru prevenirea infecției cu coronavirus. CJ Timiș cumpără cu 350.000 de lei module pentru carantină și termoscanere
Echipamente pentru prevenirea infecției cu coronavirus. CJ Timiș cumpără cu 350.000 de lei module pentru carantină și termoscanere

Capitala Culturala

Se lansează proiectul Heritage of Timișoara, dedicat cartierului Cetate
Asociația Prin Banat invită timișorenii la evenimentul de lansare a proiectului HoT: Cetate.

Ştirile judeţului Timiş

Fundația Județeană pentru Tineret așteaptă propuneri de activități sociale și culturale pentru tinerii timișeni
Întâlnire a Consiliului Consultativ pe probleme de tineret, la sediul Fundației Județene pentru Tineret Timiș. Membrii structurii consultative pe probleme de tineret se vor aduna pentru a discuta implementarea de inițiative sociale și culturale pentru tineri, în 2020. Organizațiile și grupurile de inițiativă de și pentru tineret sunt invitate să participe.

Ştirile judeţului Timiş

Șantier pentru parcarea mare promisă pe str. Sirius, la aproape un an de la demolarea garajelor
În luna martie se împlinește un an de când primăria a început să demoleze garajele de pe str. Sirius din cartierul Soarelui. Drumarii SDM abia acum au ajuns în zonă și s-au apucat să amenajeze parcarea promisă de municipalitate. Cu această ocazie au fost doborâți și câțiva copaci. 6

Ştirile judeţului Timiş

Sunt interzise vizitele la Spitalul Județean Timișoara din cauza crizei provocate de coronavirus!
Reprezentanții Spitalului Județean Timișoara au decis interzicerea vizitelor în toate secțiile unității sanitare, începând de astăzi, miercuri, 26 februarie, ora 12. 1

Târgul Imobiliar

Complexul rezidențial Vivere
ADVERTORIAL. Situat la 11 minute de centrul Timișoarei, în zona cu cea mai mare dezvoltare din ultimii ani, ansamblul rezidențial Vivere este construit cu materiale de calitate, de către un grup de dezvoltatori cu o bogată experiență locală și națională.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.