tion.ro Web analytics

Studenţii timişoreni sunt din nou aşteptaţi să se întâlnească, într-un cadru organizat, cu reprezentanţii firmelor prezente în mediul de afaceri local. Ei vor putea să afle ce înseamnă un loc de muncă bun, să îşi găsească un loc de practică universitară sau să înveţe să se prezinte în faţa unui angajator, la o nouă ediţie a Zilelor Carierei.
Universitatea Politehnica Timișoara a deschis pentru a 11-a oară porțile celui mai important târg de cariere dedicat studenților, Zilele Carierei. Sute de oferte de joburi și de internship au fost prezentate tinerilor studenți, dar și absolvenților UPT, multe dintre acestea mai mult decât interesante.
Un număr de 65 de firme vor lua parte, săptămâna viitoare, la cea mai nouă ediţie a Zilelor Carierei, târgul de joburi organizat de Universitatea Politehnica Timişoara. Noutatea din acest an este prezenţa partenerilor din domeniul construcţiilor.
Fie că este vorba de stagii de pregătire, de oportunităţi de pregătire profesională sau chiar şi locuri de muncă cu normă întreagă, toate sunt disponibile pentru studenţii şi absolvenţii Universităţii Politehnica Timişoara la noua ediţie a Zilelor Carierei. Este vorba de nu mai puţin de 3.000 de oportunități lansate de câteva dintre cele mai cunoscute firme din domeniul tehnic, prezente la Timişoara.
Unul dintre cele mai apreciate evenimente dedicat studenţilor de la Universitatea Politehnica Timişoara, „Zilele Carierei”, a ajuns la ediţia a şasea. În zilele de 25 şi 26 martie, la Restaurantul Universitar Politehnica, tinerii vor putea intra în contact cu firmele cu nume de pe piaţa locală, vor avea posibilitatea să găsească locul ideal pentru efectuarea practicii, iar cei mai fericiţi vor primi chiar şi oferte de muncă.
Firmele din domeniul tehnic încearcă noi modalităţi de a atrage posibilii candidaţi pentru unul dintre posturile pe care încearcă să şi le acopere în structura de personal. Iar puncte forte în strategie sunt bomboanele, turta dulce, cafeaua şi diferitele cadouri. Acestea au fost aplicate de firmele prezente cu standuri la cea mai nouă ediţie a Zilelor Carierei, evenimentul periodic pus la punct de Universitatea Politehnica Timişoara pentru a-şi ajuta studenţii și absolvenţii să-şi găsească o slujbă.
Universitatea Politehnica vine din nou în sprijinul studenţilor şi masteranzilor, dar şi al celor care şi-au luat deja diploma, care sunt în căutarea unui loc de muncă. La finalul lunii octombrie va avea loc o nouă ediţie a Zilelor Carierei.
Tinerii absolvenţi, dar şi studenţii, sunt aşteptaţi să participe miercuri şi joi la o nouă ediţie a unuia dintre cele mai apreciate târguri de joburi, Zilele Carierei, organizat de Universitatea Politehnica Timişoara. Acţiunea are loc la etajul I al Restaurantului Universitar Politehnica (Cantina UPT). Pe lângă discuţiile din standuri vizitatorii pot asista la prezentări de firme, simulări de interviuri, traininguri tehnice, dar şi concursuri.

Ştirile judeţului Timiş

Alin Nica este candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Timiș
Forumul Primarilor PNL Timiș și-a ales sâmbătă candidatul favorit pentru șefia Consiliului Județean Timiș. Acesta este Alin Nica, care a obținut aproape 70% dintre voturi.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare. 1

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.