tion.ro Web analytics

Alegerile pentru noul birou politic al partidului USRPLUS Timiș au început duminică. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, este singurul candidat, după retragerea șefului PLUS Timiș, Raul Olajos, care le-a spus colegilor că este întristat după alegerile pentru filiala Timișoara. Fritz susține că noul birou județean va pune mare accent pe întărirea legăturilor dintre capitala județului și celelalte localități din Timiș.

Ştiri din Timiș

Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ în perioada 6 - 10 decembrie
Sunt programate întreruperi ale energiei electrice pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în unele localități din Timiș, în perioada 6 - 10 decembrie. În centrul Timișoarei se ia curentul vineri.

Ştiri din Timiș

Franța și Portugalia, în zona roșie pe lista țărilor cu risc epidemiologic crescut
O nouă actualizare a listei țărilor cu risc epidemiologic ridicat va intra în vigoare de duminică, 5 decembrie, de la miezul nopții. Franța și Portugalia trec în zona roșie, iar Spania și Moldova în cea roșie.

Ştiri din Timiș

„Și tu poți fi Socio Claus”. Donează sânge și oferă tichetele copiilor cu dizabilități
„Și tu poți fi Socio Claus” se află deja la a patra ediție. Puteți dona sânge, iar tichetele obținute le puteți dona pentru copiii cu dizabilități. Este vorba și despre o campanie de informare, fiind distribuite materiale privitoare la dizabilitate, terapii și oferta centrelor de profil din oraș.

Ştiri din Timiș

Peste 500 de limitatoare de viteză noi, în fiecare an, pe străzile Timișoarei. Costă peste 20.000 de euro
Peste 500 de limitatoare de viteză noi sunt montate, în medie, anual, pe străzile din Timișoara. Unele artere de circulație au câte două așa-zise „calmatoare de trafic” puse la o distanță foarte mică între ele, iar primăria plătește peste 100 de lei pentru un singur limitator nou, plus montare și demontare. În ultimii doi ani a cumpărat câte 500 și ceva de bucăți. 3

Ştiri din Timiș

Biciclete furate din scara unui bloc din Calea Circumvalațiunii, în Timișoara
Două biciclete au fost furate din scara unui bloc din Timișoara. Cei care pot oferi informații sunt rugați să ia legătura cu proprietarul sau poliția.

Ştiri din Timiș

FOTO. Noul Campus Lenau s-a scumpit și va fi gata prin 2022. Va costa peste 13 milioane de euro
Campusul Lenau costă ceva mai mult și va fi gata ceva mai târziu decât era plănuit. S-au făcut abia o treime din lucrări, șantierul a fost oprit de mai multe ori, iar noul termen de finalizare este august 2022. Inițial, noul campus pentru Liceul Lenau ar fi trebuit să fie gata în septembrie. 4

Ştiri din Timiș

Rata de infectare cu Covid-19, tot în scădere în județ și la Timișoara
Rata de infectare cu coronavirus este tot în scădere în Timișoara și în județ. În orașul de pe Bega incidența ajunge la 2,36 la mie duminică, 5 decembrie.

Sănătate

Coronavirus, 5 decembrie: 916 cazuri și 78 de decese în România. 123 de infectări în Timiș
În România au fost depistate 916 persoane infectate cu Covid-19, în ultimele 24 de ore. În Timiș sunt raportate 123. La nivel național au fost înregistrate 78 de decese, dintre care 5 anterioare intervalului de referință. În Timiș nu este raportat niciunul. 2

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici