tion.ro Web analytics

Doar pentru două zile, Forumul Cultural Austriac vă deschide porțile celei mai mari biblioteci monastice din lume și una dintre cele mai frumoase – Biblioteca Abaţiei Admont din Austria (Stiria). Din confortul casei voastre, veți putea urmări turul 3D, gratuit. Veți asculta explicațiile ghizilor, admira îndeaproape detaliile arhitecturale, picturile ornamentale și chiar veți putea răsfoi anumite manuscrise.
Descoperiți povestea celei mai frumoase clădiri din Timișoara, alături de istoricii de la Muzeul Național al Banatului! Este vorba despre Palatul Apelor, clădirea care a fost Casa Societății Timiș-Bega, vechea administrație a apelor din zonă. Este considerată poarta de intrare în cartierul Iosefin și a fost renovată în urmă cu câțiva ani.
O școală din Timișoara are un site prin intermediul căruia puteți face un tur virtual prin clase, prin bibliotecă și alte încăperi ale unității de învățământ. Turul este unul util pentru părinți, mai ales dacă vor să-și înscrie copiii în clasa zero și vor să vadă „dintr-un click” școala, dar și pentru foști elevi sau profesori care vor să vadă cum mai arată unitatea de învățământ unde și-au petrecut ani din viață în bănci. În plus, siteul și ceea ce este prezentat în el arată foarte bine...
Dacă nu aţi ajuns încă să vizitaţi staţia de epurare a Timişoarei, pusă în funcţiune acum mai bine de 100 de ani şi retehnologizată pe bani europeni, o puteţi face chiar şi de acasă, stând în faţa calculatorului. Staţia de epurare „Stan Vidrighin” poate fi vizitată în orice zi şi la orice oră prin intermediul noului tur virtual integrat pe site-ul Aquatim.

Ştiri din Timiș

Consiliul Județean Timiș a introdus titulatura de Ambasador Cultural
CJ Timiș a introdus o nouă titulatură, pentru a-i răsplăti pe care au contribuit la dezvoltarea și imaginea Timișului sau au făcut ca, prin realizările lor, județul să fie cunoscut în țară sau în străinătate. Atât aceștia, cât și cei care au contribuit la promovarea culturii timișene pot primi titlul de Ambasador Cultural.

Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință pentru „instituirea unor măsuri clare, restrictive”
Declarație de presă a președintelui Klaus Iohannis în ziua în care România a înregistrat recorduri negative la infectări și decese. Șeful statului a anunțat că a convocat o ședință, pentru miercuri, pentru instituirea „ unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”.

Eveniment

Controale pentru depistarea celor care nu poartă mască, în Timiș
Controale zilnice ale polițiștilor și jandarmilor, în Timiș, pentru depistarea celor care nu respectă normele de protecție impuse în pandemie. Au fost aplicate amenzi de aproape 30.000 lei celor depistați că nu purtau mască.

Ştiri din Timiș

O singură ofertă pentru SF-ul pistelor de biciclete de la podurile Dacilor și Șaguna. De la firma care nu le-a prevăzut la Podul Eroilor
Primăria Timișoara a găsit, abia la a doua licitație, o firmă interesată să proiecteze pistele de biciclete pe sub podurile Dacilor și Șaguna. A fost depusă o singură ofertă pentru SF-ul de 20.000 de euro, de la firma care uitase să gândească astfel de piste pe sub Podul Eroilor: Pod-Proiect din Iași.

România

O persoană care a spus într-un live pe Facebook că spitalul modular ATI de la Piatra Neamț este gol s-a ales cu dosar penal
A fost întocmit un dosar penal pentru răspândirea de informații false, după ce o persoană a afirmat, într-o filmare postată pe o rețea de socializare, că spitalul modular ATI de la Piatra-Neamț este gol.

Ştiri din Timiș

Organigrama lui Dominic Fritz rămâne suspendată. Curtea de Apel Timișoara a respins recursul primăriei
Primăria Timișoara n-a reușit nici cu avocați externi să convingă instanța de noua organigramă. Curtea de Apel Timișoara a menținut sentința dată în vară de tribunal, după amânarea de săptămâna trecută. 5

Ştiri din Timiș

Activități digitale Web2.0 în cadrul Liceului Teoretic „Grigore Moisil” Timisoara
În perioada 5 - 10 Octombrie 2021, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara a organizat primul schimb de elevi, în cadrul Proiectului Erasmus+ „BUDDIES AGAINST BULLIES”, ID: 2019-1-LT01-KA229-060569_4.

Ştiri din Timiș

Ce pantofi să alegi pentru pantalonii de jogging pentru bărbați? 3 stiluri potrivite de purtat
ADVERTORIAL. Treningurile se confruntă cu o renaștere a modei - nu mai sunt doar haine de purtat la sala de sport sau „prin casă”. Pantalonii de trening de bărbați pot fi folosiți ca bază pentru un stil deosebit. Citește sfaturile de mai jos și rămâi stilat datorită alegerilor vestimentare pe care le vei face.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici