tion.ro Web analytics

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş Florian Zanfir a fost suspendat din funcţie. Suspendarea sa a început de luni, 23 februarie, după ce instanța i-a dat dreptate fostului vicepreședinte CJT Marian Vasile, care a fost înlocuit din funcție în vara anului trecut.
Federaţia Română de Rugby a decis ca antrenorul RCM Timişoara, Grainger Heikell, să fie trimis în tribune pentru următoarele opt luni. Aceasta după ce a vorbit despre corupţie în urma scandalului de la meciul de semifinală de campionat, dar şi pentru că a trimis o scrisoare în acest sens către International Rugby Federation.
Vicepreşedintele RCM Timişoara, Duşan Filipaş, s-a ales cu o suspendare de şase luni din partea Federaţiei Române de Rugby. Motivul, a prejudiciat imaginea organizaţiei! Măsura vine ca urmare a apariţiei în presă a scrisorii de protest a clubul bănăţean la adresa FRR, dar interesant este momentul apariţiei deciziei, imediat după anunţul prin care RCM spunea că jucătorii săi nu vor participa la meciurile hibridului Lupii Bucureşti.
Decizie istorica sub cupola Parlamentului: Traian Basescu a fost suspendat, a doua oara de cand e la Palatul Cotroceni, cu 258 de voturi fata de 216 necesare, deschizand calea unui referendum in privinta demiterii presedintelui. Vineri a fost o zi incarcata - Traian Basescu s-a aparat si a contratacat in fata acuzatiilor USL, dupa ce Curtea Constitutionala a dat un aviz consultativ in privinta suspendarii presedintelui. Crin Antonescu va fi presedinte interimar!

Ştiri din Timiș

Consiliul Județean Timiș a introdus titulatura de Ambasador Cultural
CJ Timiș a introdus o nouă titulatură, pentru a-i răsplăti pe care au contribuit la dezvoltarea și imaginea Timișului sau au făcut ca, prin realizările lor, județul să fie cunoscut în țară sau în străinătate. Atât aceștia, cât și cei care au contribuit la promovarea culturii timișene pot primi titlul de Ambasador Cultural.

Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință pentru „instituirea unor măsuri clare, restrictive”
Declarație de presă a președintelui Klaus Iohannis în ziua în care România a înregistrat recorduri negative la infectări și decese. Șeful statului a anunțat că a convocat o ședință, pentru miercuri, pentru instituirea „ unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”.

Eveniment

Controale pentru depistarea celor care nu poartă mască, în Timiș
Controale zilnice ale polițiștilor și jandarmilor, în Timiș, pentru depistarea celor care nu respectă normele de protecție impuse în pandemie. Au fost aplicate amenzi de aproape 30.000 lei celor depistați că nu purtau mască.

Ştiri din Timiș

O singură ofertă pentru SF-ul pistelor de biciclete de la podurile Dacilor și Șaguna. De la firma care nu le-a prevăzut la Podul Eroilor
Primăria Timișoara a găsit, abia la a doua licitație, o firmă interesată să proiecteze pistele de biciclete pe sub podurile Dacilor și Șaguna. A fost depusă o singură ofertă pentru SF-ul de 20.000 de euro, de la firma care uitase să gândească astfel de piste pe sub Podul Eroilor: Pod-Proiect din Iași.

România

O persoană care a spus într-un live pe Facebook că spitalul modular ATI de la Piatra Neamț este gol s-a ales cu dosar penal
A fost întocmit un dosar penal pentru răspândirea de informații false, după ce o persoană a afirmat, într-o filmare postată pe o rețea de socializare, că spitalul modular ATI de la Piatra-Neamț este gol.

Ştiri din Timiș

Organigrama lui Dominic Fritz rămâne suspendată. Curtea de Apel Timișoara a respins recursul primăriei
Primăria Timișoara n-a reușit nici cu avocați externi să convingă instanța de noua organigramă. Curtea de Apel Timișoara a menținut sentința dată în vară de tribunal, după amânarea de săptămâna trecută. 5

Ştiri din Timiș

Activități digitale Web2.0 în cadrul Liceului Teoretic „Grigore Moisil” Timisoara
În perioada 5 - 10 Octombrie 2021, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara a organizat primul schimb de elevi, în cadrul Proiectului Erasmus+ „BUDDIES AGAINST BULLIES”, ID: 2019-1-LT01-KA229-060569_4.

Ştiri din Timiș

Ce pantofi să alegi pentru pantalonii de jogging pentru bărbați? 3 stiluri potrivite de purtat
ADVERTORIAL. Treningurile se confruntă cu o renaștere a modei - nu mai sunt doar haine de purtat la sala de sport sau „prin casă”. Pantalonii de trening de bărbați pot fi folosiți ca bază pentru un stil deosebit. Citește sfaturile de mai jos și rămâi stilat datorită alegerilor vestimentare pe care le vei face.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici