tion.ro Web analytics

Timișoara nu are niciun spațiu adecvat pentru petrecerile sau concertele la care sunt așteptate sute de persoane. Aceasta este concluzia la care au ajuns organizatorii evenimentului „Revoluția Muzicală”, care, până la urmă, a fost anulat. Petrecerea se dorea a fi un protest față de lipsa de spații în care se pot ține concerte și party-uri de proporții, urmând ca evenimentul să aibă loc în aer liber. Se pare însă că nici ”afară”… nu s-a găsit un spațiu adecvat.
Piaţa timişoreană a birourilor de clasă A este aproape în totalitate ocupată, arată un studiu realizat de o importantă companie imobiliară internaţională. Rata de 5% în ceea ce priveşte neocuparea este cea mai mică din România. Pentru anul în curs se prevede livrarea a 17.000 metri pătraţi de spaţii de birouri noi.
Joi a fost Ziua Porţilor Deschise la Incuboxx, Centrul IT&C al Primăriei Timișoara de pe Calea Circumvalaţiunii inaugurat în urmă cu un an. Au fost semnate primele zece contracte cu reprezentanţii firmelor care îşi vor desfăşura activitatea în acest incubator de afaceri. De administrare răspund deocamdată mai mulţi tineri de la Universitatea Politehnica, angajaţi temporar... pe bază de încredere, până când va fi contractată o firmă care să se ocupe de asta.
Încep să se ocupe în sfârșit primele spaţii din clădirea Incuboxx de pe Circumvalaţiunii, Centrul IT&C al Primăriei Timișoara inaugurat în urmă cu un an, realizat printr-un proiect pe fonduri europene în valoare de 4 milioane de euro. Pentru început se vor încheia contracte cu zece firme.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 21 martie 2023, în Timișoara?
Marți, 21 martie, puteți participa la mai multe spectacole de teatru în oraș.

Capitală Culturală

Concertele Orchestrei simfonice a Radiodifuziunii din Köln au bucurat 2.000 de spectatori la Timișoara
Nu mai puțin de 2.000 de persoane au asistat la spectacolele susținute între 14 și 17 martie pe scena Sălii Capitol. Filarmonica Banatul Timișoara a adus, în premieră, în orașul nostru și în România, Orchestra simfonică a Radiodifuziunii din Köln (WDR).

Eveniment

Un băiat din Timișoara are pierderi de memorie după ce a fost bătut la locul de joacă
O întâmplare revoltătoare s-a petrecut duminică după-amiază într-un cartier din Timișoara. Un băiat în vârstă de 17 ani are acum amnezie temporară după ce a fost lovit de doi adolescenți în apropiere de Școala Generală nr. 25. 4

Eveniment

Încă un cutremur produs în zona de sud a României, resimțit la Timișoara
Un nou cutremur s-a produs luni, 20 martie, în Oltenia, în județul Gorj. Potrivit celor de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, acesta a avut magnitudinea de 4,9 pe scara Richter. Seismul s-a resimțit inclusiv la Timișoara. 3

Ştiri din Timiș

O nouă bicicletă furată din Dumbrăvița
Un cititor Tion a sesizat furtul unei biciclete tot din zona Dumbrăvița. Cei care pot oferi informații sunt rugați să ia legătura cu proprietarul sau poliția.

România

Schimbare la programările online la Pașapoarte în Timiș
De luni, serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte a migrat în platforma HUB de servicii a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), fiind disponibil la adresa hub.mai.gov.ro/epasapoarte. Reprezentanții MAI promit că aplicația web, prin care se livrează acest serviciu public electronic, va fi constant îmbunătățită.

Ştiri din Timiș

Noi servicii disponibile pentru timișorenii sărmani care au nevoie de hrană ori îngrijire la domiciliu
La Timișoara, oameni cu suflet mare au început să deruleze două proiecte cu caracter social. Este vorba despre LOVE ACTS, care reprezintă o unitate de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice și MANA, cantină socială mobilă. Timișorenii cu venituri foarte mici se pot înscrie gratuit în ambele programe.

Ştiri din Timiș

O trotinetă și două biciclete furate, în Dumbrăvița
O trotinetă și două biciclete au fost furate din Dumbrăvița. Cei care pot oferi informații sunt rugați să ia legătura cu proprietarul sau poliția.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici